Prietena

36,95 lei

Traducere din limba engleză de Ioana Duda

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Un thriller psihologic care îți dă fiori, de la autoarea bestsellerului “Sunt cu ochii pe tine”.

În tren alături de soțul său, la zeci de kilometri depărtare de casă și de fiul ei în vârstă de patru ani, Ben, Sophie primește un apel care o înspăimântă. Doi băieți sunt în spital, ca urmare a unui tragic accident. Unul dintre ei este Ben.
A crezut că poate avea încredere în noua ei prietenă, Emma, care ar fi trebuit să aibă grijă de copil. La urma urmei, Emma îi era ca o soră – cineva în fața căruia Sophie își putea deschide oricând sufletul, în ciuda bârfelor care circulau pe seama ei prin sat. Dar acum Sophie are sentimentul că a făcut o greșeală de neiertat și familia îi este în pericol.
Pentru că, în final, cât de bine o cunoaște pe Emma? Ar fi trebuit să-i încredințeze tot ce avea mai de preț?

Timpul e pe cale să se scurgă. Lipsită de puterea de a-și ajuta fiul, la ore distanță de casă, Sophie e la un pas de a afla adevărul. Iar viața ei nu va mai fi niciodată ca înainte.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-267-5

Data apariției:

noiembrie 2019

Număr de pagini:

304

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Teresa Driscoll

biografie literară

Jurnalist peste 25 de ani – dintre care cinci ca prezentator de știri la BBC – Teresa Driscoll urmărește poveștile de viață, cu toate tenebrele lor. A urmărit crimele atât de mult timp și a fost profund impresionat de toate consecințele lor: felul în care au afectat familiile, prietenii și martorii implicați. Aceste consecințe le-a descris în cărțile el.
Teresa trăiește în frumosul oraș Devon, împreună cu soțul și cei doi fii ai ei. Scrie cărți pentru femei și thrillere, care au fost traduse în șase țări. Puteți afla mai multe despre cărțile ei pe site-ul www.teresadriscoll.com, pe Twitter, @TeresaDriscoll sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/TeresaDriscollAuthor

Varianta eBook

În curând