Cealaltă doamnă

42,95 lei

Traducere din limba engleză de Laura Nureldin

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

A încercat să fugă, dar nu a putut scăpa de cealaltă doamnă…

Sadie și Will Foust tocmai ce și-au mutat familia din aglomeratul Chicago într-un mic orășel din statul Maine, atunci când vecina lor Morgan Baines este găsită decedată în casa ei. Crima zguduie micuța insulă de coastă, însă nimeni nu este mai cutremurată decât Sadie.

Și nu este doar moartea lui Morgan cea care o ține pe Sadie pe muchie de cuțit. Pe măsură ce ochii suspicioși se îndreaptă către noua familie din oraș, Sadie este atrasă și mai adânc în misterul a ceea ce s-a petrecut în acea noapte întunecată și mortală. Dar trebuie să aibă grijă, deoarece cu cât află mai multe despre dna Baines, cu atât mai mult începe să-și dea seama că poate pierde totul dacă adevărul iese vreodată la lumină.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-300-9

Data apariției:

2022

Număr de pagini:

416

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Mary Kubica

Mary Kubica este autoare de thriller devenite în foarte scurt timp de la apariție bestsellere internaționale, cu peste un milion de exemplare vândute. Este licențiată în istorie și literatură americană la Miami University din Oxford, Ohio. Trăiește în apropiere de Chicago, împreună cu soțul ei și cei doi copii. O găsiți pe Twitter: @MaryKubica.