Descriere

Descriere carte

“Așa începe cel mai groaznic an al vieții mele: într-o mașină Mustang cu geamuri aburite, alături de un băiat superb care plânge.”


Grace vrea să iasă. Să iasă afară din casă, de acolo de unde tatăl ei vitreg tună și fulgeră, paralizând-o de frică, iar mama ei o pune să frece noroi închipuit de pe podele. Să iasă din orășelul ei din California, prea mic pentru a-i cuprinde visurile despre o metropolă cu freamăt neîncetat. Să iasă din propria piele și să intre în cea a unui artist parizian, regizor din New York, orice, orice altceva, numai să nu mai fie speriată și singură.

Și iată-l pe Gavin: fermecător, talentat, adorat. Obsedat de control. Periculos. Atunci când Grace și Gavin se îndrăgostesc, Grace e convinsă că e prea minunat totul ca să mai fie și adevărat. Și totuși, nu are nici cea mai vagă idee că relația lor va deveni o închisoare din care îi va fi imposibil să scape.

De o intensitate emoțională apăsătoare și cu o neîndurătoare sinceritate, aceasta este povestea alunecării în întuneric și a revenirii în forța luminii: Bad Romance.

Informații adiționale

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-158-6

Data apariției:

aprilie 2018

Număr de pagini:

398

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Heather Demetrios

biografie literară

Când nu cutreieră prin lumea largă sau nu petrece timp în lumi imaginare, Heather Demetrios locuiește alături de soțul ei în orașul New York. Născută în Los Angeles, ea își numește acum Coasta de Est a Statelor Unite ca fiind acasă. Heather are o diplomă de Scriere Creativă pentru Copii și Tineri Adulți de la Colegiul de Arte din Vermont și este deținătoarea premiului PEN New England Susan P. Bloom Discovery, pentru romanul de debut, „Something Real“. Celelalte cărți ale sale sunt „Exquisite Captive“ (prima din seria fantasy Dark Caravan Cycle) și „I’ll Meet You There“. Mai multe despre Heather și cărțile sale poți afla de pe site-ul ei, www.heatherdemetrios.com, sau o poți urmări pe Twitter (@HDemetrios).

Varianta ebook

În curând