Unul dintre noi urmează

36,95 lei

Traducere de Cristina Nemerovschi

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Continuarea îndelung așteptată a thrillerului despre care vorbește toată lumea, bestseller-ul New York Times Unul dintre noi minte! Acum există un nou mister de rezolvat la Liceul Bayview și un set complet nou de reguli.


Haide, Bayview, știi că ți-a lipsit asta.

O mulțime de aplicații dedicate bârfelor au răsărit una după alta de la moartea lui Simon, dar în anul care a trecut de când Cei patru din Bayview și-au demonstrat nevinovăția nimeni nu a reușit cu adevărat să învârtă caruselul zvonurilor răutăcioase așa cum o făcea el. Problema este că nimeni nu cunoaște secretele tuturor, cele mai ascunse dintre ele.

Până acum.

De data aceasta nu e o aplicație – este un joc.

Adevăr sau provocare.

Phoebe devine prima țintă. Dacă alegi să nu joci, implicit ai ales Adevăr. Iar al ei se dovedește șocant.

Urmează Maeve, iar ea ar trebui să știe deja – mereu e indicat să alegi Provocare.

Cam pe când Knox e și el luat în vizor, lucrurile au devenit deja periculoase. Provocările sunt mortale, iar Maeve a aflat un lucru important de la Bronwyn în urmă cu un an: nu te poți baza niciodată pe poliție. Nu îți va oferi ajutorul, nu te va proteja.

Simon e de mult ieșit din peisaj, dar altcineva din Liceul Bayview este hotărât să-i ducă moștenirea mai departe. De data asta, cu un set nou de reguli.


“Puțini reușesc să stăpânească arta suspansului așa cum o face McManus.” (Entertainment Weekly)

“Un thriller de la unul dintre cei mai buni autori de cărți de suspans pentru adolescenți, Unul dintre noi urmează îți aduce surprize șocante și răsturnări de situație la care nu te-ai fi așteptat niciodată.” (PASTE)

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-286-6

Data apariției:

iunie 2020

Număr de pagini:

384

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Karen M. McManus

biografie literară


Karen M. McManus este licențiată în literatura engleză la College of the Holy Cross și are un master în jurnalism de la Universitatea Northeastern. Atunci când nu scrie sau lucrează în Cambridge, Massachusetts, McManus adoră să călătorească împreună cu fiul ei. A debutat cu romanul “Unul dintre noi minte”, carte care a stat timp de 3 ani în topul New York Times Bestseller și a fost publicată în peste 40 de țări. Romanul va fi ecranizat în serial de către Universal Cable Productions. Au urmat romanele “Doi pot ține un secret” și “Unul dintre noi urmează”, cărți care au fost de asemenea în topul tuturor vânzărilor, generând un adevărat fenomen internațional.

Varianta ebook

Variantă eBook în pregătire