Corpuri ascunse

36,95 lei

Traducere din limba engleză de Anca Zaharia

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Continuarea romanului fenomen “Tu”.

Cartea care stă la baza serialului Netflix “Tu” sezonul 2.


Să ascundă corpuri nu e ceva nou pentru Joe Goldberg. În ultimii zece ani, acest tânăr de treizeci-și-ceva a ascuns deja patru dintre ele, victime colaterale ale încercării sale de a găsi dragostea autentică. Acum, el se îndreaptă către Los Angeles, orașul noilor speranțe, hotărât să lase trecutul în urma sa.

La Hollywood, Joe se integrează perfect în peisaj, alături de ceilalți tineri dornici de noi începuturi. Mănâncă guac, lucrează într-o librărie și flirtează cu o vecină. Însă în timp ce alții par fixați pe propriile imagini în oglindă, Joe nu poate să se abțină să nu se uite peste umăr. Problema cu corpurile ascunse e că nu întotdeauna rămân așa. Ele revin la suprafață, asemenea unor gânduri negre, multiplicându-se și amenințând să distrugă tocmai ceea ce Joe își dorește cel mai mult: dragostea adevărată. Iar atunci când el o descoperă într-o încăpere întunecată din Soho House, e mai disperat ca oricând în a-și ține îngropate secretele. Nu vrea să își rănească noua lui iubită – vrea ca ei să fie împreună pentru totdeauna. Dar dacă ea află ce a fost în stare să facă în trecut, s-ar putea să nu aibă de ales…


„Hipnotizant!… Pe de-a întregul original.“
— Stephen King —

„Întunecat de sclipitor.“
— Erin Kelly —

„Nebunesc și savuros!“
— Lena Dunham —

„Kepnes nimerește la fix, taie adânc și răsucește bine cuțitul.“
— Entertainment Weekly —

„Un roman obsedant.“
— Jessica Knoll —


Prima carte a seriei:

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-217-0

Data apariției:

iulie 2019

Număr de pagini:

480

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Caroline Kepnes

biografie literară

Caroline Kepnes este din Cape Cod, Massachusetts. Primul ei roman, TU, a fost tradus în peste 20 de țări și a fost nominalizat la CWA New Blood Award. Cel de al doilea roman publicat, CORPURI ASCUNSE, este o continuare pe care Booklist a descris-o ca fiind „copilul din flori dintre Holden Caulfield și Patrick Bateman“. Caroline a absolvit cursurile de Civilizație Americană la Universitatea Brown și a lucrat ca jurnalist cultural la Entertainment Weekly și ca editor TV la 7th Heaven. În momentul de față se ocupă doar de scris și locuiește în Los Angeles. Un serial TV de 10 episoade după romanul TU va avea premiera pe canalul Lifetime, în 2018.