Descriere

Descriere carte

New York Times Bestseller


Atunci când tânăra și adorabila Catherine Bailey îl întâlnește pe Lee Brightman, parcă nu-i vine să creadă ce noroc a lovit-o. Splendid, carismatic și un pic misterios, Lee pare mult prea perfect pentru a fi adevărat.

Dar ceea ce începe ca un șir de atenții copleșitoare și cu partide de sex spontane și pasionale se transformă în gelozie și furie, iar Catherine descoperă în curând că ochii albaștri fermecători ai lui Lee și trăsăturile lui angelice ascund o natură violentă. Tulburată de comportamentul lui din ce în ce mai haotic și obsesiv, ea încearcă să rupă relația. Apelând la prieteni pentru ajutor, e șocată să afle că aceștia nu o cred. Aproape complet izolată și împinsă în cel mai întunecat colț al propriului univers, Catherine planifică disperată o cale de ieșire.

Patru ani mai târziu, Lee a ajuns în spatele gratiilor, iar Catherine – care acum își spune Cathy – încearcă să-și reconstruiască viața într-un nou oraș. Deși trupul i s-a vindecat, trauma din trecut încă o mai bântuie. Până ce Stuart Richardson, noul și atractivul ei vecin, se mută alături. Încurajând-o să își înfrunte temerile, el aprinde scânteia speranței pentru a iubi din nou și a avea o viață normală.

Până în ziua în care sună telefonul…


“Verifică-ți încuietorile ușilor și geamurilor casei și lasă-te pe mâna acestui thriller obsedant.” (Karin Slaughter)

“Această intensă, captivantă prezentare a violenței domestice și consecințelor ei fac ca lectura să fie de neoprit. Un debut strălucit.” (SJ Watson)

“Perspectiva puternică a lui Haynes asupra violenței domestice este tulburătoare, și totuși lipsită de senzaționalism. Este o carte captivantă, cu o temă a cărei importanță nu poate fi subliniată de ajuns.” (The Guardian)

Informații adiționale

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-194-4

Data apariției:

septembrie 2018

Număr de pagini:

448

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Elizabeth Haynes


Elizabeth Haynes a crescut în Sussex. Lucrează ca polițist analist de informații și trăiește în Kent alături de soțul și fiul ei. În cel mai întunecat colț este cartea sa de debut.

Varianta eBook

În curând