Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey

34,95 lei

Traducere din limba engleză de Ana Mănescu

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Născut în mijlocul viscolului, orfan și, se pare, crescut de lupi, Weylyn Grey stârnește o curiozitate nemăsurată din partea tuturor celor care îl întâlnesc. Oamenii spun că odată ce Weylyn se avântură în lumea ta, ți-ai dori să nu mai plece. Însă ce îl face să fie atât de diferit? Cum de posedă abilitatea de a transforma viețile celorlalți? Cum de reușește să găsească ― și să creeze ― magie în orice lucru comun? Aceasta este istoria călătoriei lui Weylyn, povestită din perspectiva celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau care au fost fermecați de el de-a lungul drumului său.


“Această poveste încântătoare suprapune realismul magic unor note de romantism, umor și aventură, desfătând cititorii care savurează fantasticul presărat cu personaje și întâmplări stranii.” (Revista Library Journal)

“Weylyn Grey este fermecător… Fiecare poveste dulce-amară ne arată capacitatea noastră de a accepta pe cei care sunt diferiți.” (Revista Real Simple)

“Lectura acestui roman este atât de reconfortantă, încât după aceea te simți de parcă ai putea să chemi o gloată de licurici ca să faci cu brio față unei pene de curent electric sau să invoci un câmp de narcise pentru a sărbători ziua de naștere a cuiva drag. Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey este exact cartea de care aveam nevoie în acest moment, și m-a făcut atât de fericită, încât mi-a venit să urlu la lună.” (Steph Opitz)

“Povestită atât cu minte, cât și cu inimă.” (Michelle Gable)

“Plină ochi de șarm și curiozitate.” (Winston Groom)

“O operă de artă în întregime originală și concepută cu măiestrie, Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey este o copodoperă a imaginației.” (Lori Nelson Spielman)

“Versiunea Charlotte’s Web pentru adulții care, la fel ca Weylyn Grey, au propriile povești despre a fi diferit, temut, curajos și iubit.” (Mo Daviau)

“Această poveste pare atât de familiară, având ceva din lejeritatea lui Lewis Carroll. În miezul magiei este un băiat cu abilitățile lui Peter Pan. Original și plin de imaginație, explorând un personaj neobișnuit, romanul lui Lang este o desfășurare savuroasă și adorabilă de realism magic.” (Booklist)

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-198-2

Data apariției:

noiembrie 2018

Număr de pagini:

384

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Speculativ

Despre autoare

Ruth Emmie Lang

Ruth Emmie Lang s-a născut în Glasgow, Scoția, iar părul ei roșu dovedește asta cu prisosință. La vârsta de patru ani, a emigrat în Ohio, unde trăiește și acum. De atunci și-a pierdut accentul scoțian, dar și-a păstrat culoarea părului.
Ruth locuiește în prezent în Cleveland, Ohio, alături de soțul ei, și visează ca într-o zi să aibă o căsuță în pădure unde să scrie și mai multe cărți.
Extraordinarele circumstanțeale vieții lui Weylyn Grey este primul ei roman.

Varianta eBook

În curând