Reconstituind-o pe Amelia

34,95 lei

Traducere din limba engleză de Laura Nureldin

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

New York Times Bestseller


Kate se află în mijlocul celei mai importante întâlniri din carieră atunci când primește un telefon de la liceul Grace Hall, școala exclusivistă din Brooklyn a fiicei sale. Amelia a fost suspendată de la cursuri, cu efect imediat, iar Kate trebuie să vină să își ia fiica – fără întârziere. Stresul lui Kate legat de plecarea intempestivă de la birou se transformă în curând în panică atunci când ajunge în fața clădirii liceului și găsește mașini de poliție, de pompieri și o ambulanță. Însă este prea târziu pentru Amelia. Și pentru Kate.

Eleva silitoare și cu perspective academice strălucite a fost prinsă copiind la examen și s-a sinucis aruncându-se de pe acoperiș. Sau cel puțin asta este versiunea pe care liceul Grace Hall i-o servește lui Kate. Cuprinsă de durere și cu întreaga ei lume năruindu-se în jur, este explicația pe care se obligă să o creadă și ea. Totul până ce primește un mesaj anonim: Amelia nu a sărit.

“Reconstituind-o pe Amelia” este povestea primelor iubiri secrete, a vechilor prietenii și a unui club de fete cu tradiții înrădăcinate adânc. Dar înainte de toate este povestea unei mame care ar face orice ca să apere memoria fiicei sale, pe care nu a putut-o salva.


„Un roman extraordinar!“ — Jodi Picoult

„Impresionant și plin de suspans, cu un final care te va lăsa mască.“ — Caroline Leavitt

„Ce s-a întâmplat cu adevărat cu Amelia? Vei vrea să afli stând treaz până târziu în noapte.“ — Jennifer McMahon

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-182-1

Data apariției:

mai 2018

Număr de pagini:

464

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Kimberly McCreight

A urmat cursurile Vassar College și a absolvit cum laude Facultatea de Drept a Universității Pennsylvania. După ce a lucrat ca asociat specializat în litigii la unele dintre cele mai mari firme de avocatură din New York, a părăsit domeniul juridic pentru a deveni scriitoare. Cărțile ei au fost prezentate în publicații precum Antietam Review, Oxford Magazine și Babble. Locuiește în Park Slope, Brooklyn, împreună cu soțul ei și cele două fiice.

Varianta ebook

În curând