Back

Refugiul de la Stillhouse Lake

34,95 lei

Traducere din limba engleză de Cristina Nemerovschi

Descriere

Descriere carte

Gina Royal este aparent definiția banalității: o gospodină timidă din Midwest, cu o căsnicie fericită și doi copii adorabili. Dar când un accident de mașină dezvăluie viața secretă de criminal în serie a soțului ei, este nevoită să se reinventeze ca Gwen Proctor, mama luptătoare care ar face orice pentru a-și apăra copiii.

Cu fostul soț acum în închisoare, Gwen și-a găsit într-un final refugiu într-o casă nouă din îndepărtatul Stillhouse Lake. Deși mai este încă o țintă pentru hărțuitorii de pe internet, care sunt convinși că a avut un amestec în crimele soțului, ea îndrăznește să creadă că și-ar putea crește fiul și fiica în liniște și siguranță.

Dar chiar pe când începe să se simtă bine în pielea noii ei identități, un cadavru apare plutind pe apele lacului și Gwen începe să primească scrisori de la o adresă pe care o cunoaște foarte bine. Gwen Proctor va trebui să-și adune prietenii cât mai aproape și să-și țină dușmanii sub control, pentru a evita ca identitatea ei reală să fie dezvăluită – altfel, își va vedea copiii devenind victimele unui criminal sadic care găsește plăcere în a o chinui.

Un lucru însă e sigur: a învățat cum să se lupte cu răul. Și nu se va da în lături de la nimic.


“În acest thriller la foc automat, Caine țese o poveste puternică de dragoste maternă și de evoluție personală.” (Publishers Weekly)

“Minunată.’’ (Night Owl Reviews)

“Un thriller care îți dă fiori. Refugiul de la Stillhouse Lake este o lectură perfectă pentru vacanță.” (Criminal Element)

“Refugiul de la Stillhouse Lake te face să-ți muști unghiile de nerăbdare până la ultima pagină.” (Fresh Fiction)

“Extrem de captivant și teribil de intens!” (Novel Gossip)

“Ce carte fantastică!” (Seattle Book Review)

Informații adiționale

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-218-7

Data apariției:

noiembrie 2018

Număr de pagini:

336

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Rachel Caine

biografie literară

Rachel Caine este autoarea unor bestsellere internaționale ajunse pe prima poziție în topuri. A publicat peste cincizeci de romane, incluzând bestsellerul New York Times Vampirii din Morganville. A scris suspans, mistery, paranormal, urban fantasy, SF și ficțiune young adult. Caine și soțul ei, artistul, istoricul și actorul R. Cat Conrad, locuiesc în Fort Worth, Texas.

Varianta eBook

Varianta eBook este momentan indisponibilă