Al nostru este cerul

Traducere din limba engleză de Cristina Nemerovschi

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

O poveste despre iubire, pierdere și regăsirea speranței.

Rob Coates are o viață de invidiat. O are alături pe Anna, soția lui incredibilă, și mai ales pe cea mai prețioasă ființă, fiul lor, Jack, care transformă fiecare zi într-o aventură extraordinară. Rob simte că a câștigat potul cel mare la loteria vieții. Până într-o zi în care totul se schimbă – Anna e convinsă că se întâmplă ceva cu Jack.

Atunci când familia ajunge să se confrunte cu o boală devastatoare, lumea lui Rob începe să se destrame. Rămânând brusc singur, caută consolare în fotografierea zgârie-norilor și stâncile pe care el și Jack obișnuiau să se plimbe. Acum, trece ca un somnambul prin toate zilele sale, incapabil să sară prăpastia care-l desparte de soția lui, de fiul său și de viața în sine. Dar e hotărât să se împace cu ce s-a întâmplat și să găsească drumul spre iertare.

“Al nostru este cerul” îi va atinge pe toți cei care au suferit o pierdere sau au trăit o iubire adevărată, imensă. Luke Allnutt ne spune că drumul de la speranță la disperare și înapoi nu e niciodată simplu, dar, chiar și așa, fiecare inimă sfărâmată poate învăța să bată din nou.


“O carte minunată, extrem de emoționantă și cu totul remarcabilă.” (Lucy Diamond)

“Incredibilă, copleșitoare și plină de speranță” (Rachael Lucas)

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-180-7

Data apariției:

august 2018

Număr de pagini:

352

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autor

Luke Allnutt


Luke Allnutt este autorul povestirii Nemărturisit, publicată ca ebook, despre moartea tatălui său. Romanul lui de debut, Al nostru este cerul, a fost publicat de Orion în Marea Britanie și de Harlequin/HarperCollins în Statele Unite, în 2018. S-a născut în Marea Britanie, iar acum locuiește și lucrează ca jurnalist în Praga. Este căsătorit și are doi fii.

Varianta ebook

În curând