Terapeuta

52,95 lei

Traducere din limba engleză de Cristina Nemerovschi

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Adevărul despre ce s-a întâmplat este în mintea ei.


Elaborat din imaginația și experiența unui psiholog, “Terapeuta” este un thriller captivant care îți pătrunde imediat sub piele.

Ce se întâmplă când o terapeută începe să-și pună sub semnul întrebării propria sănătate mintală?

În casa pe care a moștenit-o recent și pe care o renovează împreună cu soțul său, Sigurd, Sara are un cabinet privat de psihologie pentru tinerii cu probleme afective. Într-o dimineață, un mesaj vocal de la Sigurd o anunță că el a ajuns la o cabană unde va petrece weekend-ul alături de câțiva prieteni. Câteva ore mai târziu, prietenii lui sună de la cabană ca să întrebe de ce nu a ajuns încă. Sara este revoltată și crede la început că este o glumă. Însă, pe măsură ce orele trec, revolta ei se transformă în teamă, iar casa imensă și pustie începe să i se pară amenințătoare.

Ca să afle motivele dispariției lui Sigurd, Sara trebuie să-și pună o mulțime de întrebări legate de relația lor. Dar poate avea cu adevărat încredere în propriile gânduri? Și unde este de fapt în siguranță?

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-289-7

Data apariției:

mai 2023

Număr de pagini:

336

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Helene Flood

biografie literară

Helene Flood a obținut doctoratul în psihologie cu o teză pe tema violenței, revictimizării și vinovăției post-traumatice, în 2016. Lucrează în prezent ca psiholog și cercetător la Centrul Național pentru Violență și Stres Traumatic.

Locuiește în Oslo cu soțul ei și cu cei doi copii.

Terapeuta este primul ei roman, având drepturile vândute în 27 de țări și fiind în curs de ecranizare.