În acest moment, comenzile direct pe site-ul editurii nu sunt posibile.


Pentru a cumpăra cărți prin Librăria online a Editurii Herg Benet nu este necesar un cont de client, deși poți opta pentru a înregistra unul. Ce trebuie să faci este doar să alegi cărțile pe care ți le dorești, să apeşi butonul “Adaugă în coș” și să urmărești “Coşul de cumpărături” din partea de sus a paginii.

Dacă te-ai decis pentru o comandă finală, vei fi direcționat spre pagina de finalizare.

Din formularul de comandă, este necesară completarea doar a câmpurilor marcate cu o “steluță” (este vorba de pașii care ne vor permite sa îți trimitem cărțile alese și fără de care nu te vom putea identifica pentru expediere).

În cazul în care nu completezi o adresă de livrare diferită de cea trecută în zona datelor de facturare, vom presupune că îți dorești livrarea la adresa de domiciliu.

Apeși butonul “Plasează comanda” și vei primi pe e-mail confirmarea și datele comenzii.

Plata se poate face online cu cardul sau prin transfer bancar. Important: Curierul nu face livrări duminica și nici în zilele de sărbători legale! De asemenea, te rugăm să completezi cu grijă numărul de telefon mobil, pentru a permite curierului să te contacteze pentru a stabili împreună ora/data de livrare. Dacă știi că există intervale orare între care ești cu siguranță la adresa de livrare, spune-ne astfel în căsuța de informații suplimentare.

Pentru a garanta toate condițiile de siguranță sanitară, în această perioadă procesarea comenzilor poate avea întârzieri. De asemenea, firma de curierat va face livrarea în 1-3 zile de la primirea confirmării de preluare din partea noastră. Mulțumim pentru înțelegere.

În momentul în care curierul a preluat pachetul de la depozitul nostru, vei primi un email de informare.

Costul de expediere este de 23 lei. Livrarea se face exclusiv prin curier.

Dacă ai făcut o comandă totală cu o valoare mai mare sau egală de 150 RON, livrarea este gratuită.

În acest moment, livrările se pot efectua doar pe teritoriul României. Pentru livrări internaționale, te rugăm să contactezi librăriile online partenere ale editurii.

Notă: În durata de livrare a coletului nu sunt luate în calcul zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorilor legale. Nu se pot face ridicări ale cărților de la sediul editurii.

Lectură plăcută!