Pentru a cumpăra cărți prin Librăria online a Editurii Herg Benet nu este necesar un cont de client, deși poți opta pentru a înregistra unul. Ce trebuie să faci este doar să alegi cărțile pe care ți le dorești, să apeşi butonul “Adaugă în coș” și să urmărești “Coşul de cumpărături” din partea de sus a paginii.

Dacă te-ai decis pentru o comandă finală, vei fi direcționat spre pagina de finalizare.

Din formularul de comandă, este necesară completarea doar a câmpurilor marcate cu o “steluță” (este vorba de pașii care ne vor permite sa îți trimitem cărțile alese și fără de care nu te vom putea identifica pentru expediere).

În cazul în care nu completezi o adresă de livrare diferită de cea trecută în zona datelor de facturare, vom presupune că îți dorești livrarea la adresa de domiciliu.

Apeși butonul “Plasează comanda” și vei primi pe e-mail confirmarea și datele comenzii.

Plata se face prin sistem curierat ramburs, la adresa precizată de tine. Important: Curierul nu face livrări sâmbăta și duminica și nici în zilele de sărbători legale! De asemenea, te rugăm să completezi cu grijă numărul de telefon mobil, pentru a permite curierului să te contacteze pentru a stabili împreună ora/data de livrare. Dacă știi că există intervale orare între care ești cu siguranță la adresa de livrare, spune-ne astfel în căsuța de informații suplimentare.

Durata până la livrarea coletului este de aproximativ 2 zile lucrătoare, plus până la alte două zile necesare procesării comenzii de către depozitul librăriei, în funcție de numărul comenzilor curente. În momentul în care curierul a preluat pachetul de la depozitul nostru, vei primi un email de informare.

Costul de expediere este de 17,5 lei. Livrarea se face exclusiv prin curier.

Dacă ai făcut o comandă totală cu o valoare mai mare sau egală de 85 RON, livrarea este gratuită.

Livrările se efectuează exclusiv prin curier, iar plata doar prin card. (În acest moment, livrările se pot efectua doar pe teritoriul României. Pentru livrări internaționale, te rugăm să contactezi librăriile online partenere ale editurii.)

Notă: programul de prelucrare a comenzilor de către depozitul editurii este Luni-Vineri, orele 10-18. În durata de livrare a coletului nu sunt luate în calcul zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorilor legale. Firma de curierat nu face livrări sâmbăta și duminica. Nu se pot face ridicări ale cărților de la sediul editurii.

Lectură plăcută!