NOS4A2

69,95 lei

Traducere din limba engleză de Alexandru Voicescu

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Victoria McQueen are abilitatea ascunsă de a găsi lucruri: o brățară rătăcită, o fotografie pierdută sau răspunsuri la întrebări fără răspuns. Mergând pe bicicleta ei Raleigh Tuff Burner, își croiește drum pe un pod dărăpănat care o poate duce imediat oriunde are nevoie, oricât de departe.

Charles Talent Manx are un fel aparte de a se apropia de copii. Îi place să îi ia în mașina lui Rolls-Royce Wraith din 1938, cu plăcuța de înmatriculare personalizată cu textul NOS4A2. În acest autoturism de epocă, el poate să se strecoare din realitatea de zi cu zi, pe căi ascunse care îl conduc spre extraordinarul – și înfricoșătorul – parc de distracții denumit “Tărâmul Crăciunului”.

Cândva, puștoaica Vic și-a dorit foarte tare să intre în belele – și l-a găsit pe Manx. Acum, Vic, singurul copil care i-a scăpat vreodată lui Manx, este adult și disperată să își uite trecutul. Însă Charlie Manx nu a încetat niciodată să se gândească la Victoria McQueen. A pornit din nou la drum și de data asta a luat cu el un nou pasager: pe propriul băiat al lui Vic.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-302-3

Data apariției:

octombrie 2022

Număr de pagini:

768

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Speculativ

Despre autor

Joe Hill


Autorul multipremiatului roman “Heart-Shaped Box”, a cărții “20th Century Ghosts” și a bestseller-urilor “NOS4A2”, “Horns” și “Omul Focului”, Joe Hill a câștigat de două ori Premiul Bram Stoker și a primit un Ray Bradbury Fellowship, alături de alte importante premii fantasy și horror, precum Eisner Award sau Locus. Povestirile sale au apărut în numeroase reviste și colecții Best Of.
Locuiește în New Hampshire, alături de un câine corgi pe nume McMurtry.