Evenimente

Înscrieri colaboratori iarnă – primăvară 2017

Dragi bloggeri, vloggeri și jurnaliști culturali,

Avem cărți calde care abia așteaptă să fie citite și povestite iarna și primăvara aceasta. Așadar, cei interesați să scrie cronici pentru volumele de la Herg Benet sunt rugați să ne dea de veste până pe 11 decembrie, pe adresa de e-mail ana.manescu@hergbenet.ro. Vă rugăm să includeți următoarele în mail:

  • – câteva cuvinte despre voi și despre spațiul în care povestiți
  • – motivul pentru care sunteți interesați de această colaborare
  • – câteva informații despre comunitatea voastră: prin ce modalități promovați cronicile, la câți oameni ajung acestea, cât de strânsă este legătura voastră cu cititorii voștri etc. Lăsați-ne și linkurile către 1-3 rețele de socializare pe care le folosiți constant pentru promovare.
  • – linkul către o cronică de carte (dacă aveți de la Herg Benet, cu atât mai bine) care să ne arate ce gramatică impecabilă, ce stil fermecător și ce înțelegere a literaturii contemporane aveți.

IMPORTANT

Dacă am colaborat deja în ultimele șase luni, este suficient să vă exprimați intenția de a extinde colaborarea.

Până pe 22 decembrie le vom răspunde tuturor celor care s-au înscris, indiferent dacă răspunsul este pozitiv sau negativ.

Cărțile despre care vor scrie colaboratorii în decursul celor șase luni (decembrie 2016 – mai 2017) vor fi alese de către aceștia, însă ne rezervăm dreptul de a oferi și câteva recomandări ale editurii. Cărțile vor fi trimise într-un singur colet (în limita stocului disponibil și numai  pe teritoriul României) până la sfârșitul lunii ianuarie.

Acest call se adresează numai bloggerilor, vloggerilor și jurnaliștilor culturali independenți. Dacă aveți un proiect colectiv care depășește o echipă de 3 persoane, vă rugăm să ne scrieți separat de acest call la începutul anului următor.