Evenimente

Cărți Herg Benet pentru un Crăciun pe gustul tuturor

Elfii de la Herg Benet au făurit în atelier jucării atât pentru cei cuminți, cât și pentru cei năzdrăvani. Au împachetat povești de dragoste, povești-hrană-pentru-suflet, precum și pe cele care stârnesc fiori pe spinare sau ho-ho-hohote de râs, au luat cărțile de pe raftul roșu și cele cărora le plac tripurile, și au reușit chiar să le prindă și pe cele care cutreieră, visătoare, prin atelier.

 

Toată luna decembrie, renii vor transporta pachetele acestea fără să ceară nimic în schimb. Ba chiar știm din surse sigure că strecoară și câte o carte surpriză din atelier când vin la porțile voastre.

Vise de Crăciun

„Abisa” (ediția a II-a) de Iulian Tănase, „Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată” de Cristina Nemerovschi, „Tratat la psihiatrie” (ediția a II-a) de Gelu Vlașin, „Stresul dintre orgasme” de Ana Mănescu, „Acte calde într-un decor negru pe scene separate printr-o linie grea” de Dan Stanciu

Haz de Crăciun

„Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes” de Cristina Nemerovschi, „Moștenirea babei Stoltz” de Alina Pavelescu, „Poezii pentru văduve” de Marcica Belearta, „Pălăria albastră și alte povestiri” de Andrei Crăciun, „Marele băiat de cartier” de Kiki Vasilescu

Sex de Crăciun

„Ani cu alcool și sex” (ediția a III-a) de Cristina Nemerovschi, „Dona Juana” (ediția a II-a) de Lorena Lupu, „Cimitirul” (ediția a II-a) de Teleșpan, „Octopussy” de Cristina Boncea, „Nopțile amanților” de Corina Ozon

Droguri de Crăciun

„Sânge satanic” (ediția a IV-a) de Cristina Nemerovschi, „Malad” de Alexandru Voicescu, „alter.ego.” de Ana Mănescu, „Cărăușul de păcate” de Alain Gavriluțiu, „Two Rabbit” de Beatrice Ognenovici

Suflet de Crăciun

„Instinct” de Ioana Duda, „Mamifer” de Ana Barton, „Până când mă voi vindeca de tine” de Corina Ozon, „alive” de Petronela Rotar și „Sârme și portocali” de Delia Oltea Rusu

Iubire de Crăciun

„Păpuşile” de Cristina Nemerovschi, „Fata de la nord de ziuă” de Alexandru Voicescu, „Tentații” de Corina Ozon, „Jurământ de rătăcire” de Ana Barton, „Quasar” de Ana Mănescu

[separator]

Când au de cărat pachete prea ușoare, sărmanii reni sunt suflați de viscol, așa că trebuie să le dăm merinde în plus. Acestea costă 9,95 lei/drum. Desigur, voi puteți adăuga în coș cărți până la valoarea de 85 de lei, ceea ce asigură faptul că renii vor ajunge direct la voi, fără ocolișuri și gustări suplimentare.

 

Un Crăciun bizar

Toate cele șase cărți ale lui Flavius Ardelean pot fi comandate cu doar 60 de lei, în loc de 160.

Pachetul, valabil numai în decembrie 2016, conține romanele „Îmblânzitorul apelor” (ediția a II-a), „Acluofobia (zece povestiri macabre)” (ediția a III-a), „Bizaroproze”, „Scârba sfântului cu sfoară roșie”, „Miasma. Tratat de rezistența materialelor” și „Noumenoir”.

Un Crăciun delicios

Păstrați-vă hainele curate în timp ce pregătiți mese gustoase, cu ajutorul șorțului și cărții de bucate „Poftă Bună! cu Gina Bradea”.

Coperte de purtat

Insigne cu copertele Laviniei Călina: la orice comandă care conține o carte de Lavinia Călina, veți primi și o insignă cadou (în limita stocului disponibil).

Tricou Rockstar + romanul „Rockstar” de Cristina Nemerovschi. Mărimi disponibile: M (potrivit și pentru S) și L (stoc limitat).

[separator]

E floare (de zăpadă) la ureche să alegeți cărțile potrivite pentru un Crăciun pe gustul vostru și al oamenilor dragi vouă.

Vă urăm sărbători fericite și un an nou minunat! Ah, și vă spunem și-un secret: umblă vorba-n atelier că în curând vom începe să primim și bunătăți de pe alte meleaguri.