Evenimente

Întâlnire cu Jean-Lorin Sterian în cadrul Târgului de carte BookLand

Scriitorul Jean Lorin Sterian, autorul cărții “Antume”, va fi prezent în cadrul târgului de carte BookLand, sâmbătă, 7 Aprilie, de la ora 13:00, în AFI Palace Cotroceni, pentru o sesiune de autografe și o lectură publică.

„Antume”, perechea incitantului volum „Postume”, porneşte de la articolele semnate Jean-Lorin Sterian şi publicate până în 2008 în revista 24FUN. Cu umor şi ironie, aşa cum ne-a obişnuit încă din romanul „Lorgean”, Jean-Lorin Sterian abordează o arie diversă de teme urbane, precum publicitatea, preferinţele muzicale ale românilor, jurnalismul, pub-urile, evenimentele mondene sau rostul şi soarta trend-urilor. Citind „Antume”, nu ai cum să nu descoperi cel puţin o idee asupra căreia ai reflectat şi tu, la rândul tău. Cu adevărat o carte de citat, după a cărei lectură te vei descurca mult mai uşor în jungla urbană.

Târgul de carte BookLand se află în București și îi așteaptă pe iubitorii de cultură în AFI Palace Cotroceni, în perioada 2-8 Aprilie. Bucureștenii pot alege dint-o ofertă de peste 9.000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri. Nu vor lipsi nici reducerile, premiile și surprizele. Caravana Bookland este cel mai inedit târg mobil de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. Conceptul Bookland este unul inovator, atât prin aria geografica de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. Booklanderii sunt așteptați cu porțile deschise și cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro