Evenimente

Dona Juana de Lorena Lupu, în deschidere la concertul Nightlosers

Club Rockstadt  Braşov şi Revista Tiuk! vă invită vineri,  26 aprilie, la ora 19.00, la o ediţie specială a binecunoscutului CenaKlub găzduit de  Mihail Vakulovski: ediţia erotică şi ieşită din tipare, care încadrează un roman erotic ieşit din tipare: Dona Juana, de Lorena Lupu, apărut la finele anului 2012, la Editura Herg Benet.

Mihail Vakulovski afirmă despre Dona Juana: „Un roman erotic şi de aventuri, foarte bine gândit şi scris, poveste care a fost foarte aproape să se termine tragic sau dramatic, dar care se încheie… cu bine, din punctul de vedere al personajului principal, astfel cititorul având, de fapt, două variante de final.
O carte despre profesie şi hobby, despre prietenie, despre libertate şi despre libertatea de a alege şi despre preţul acestei libertăţi. O carte despre viaţa de noapte, pe care o poţi citi şi ziua, şi noaptea.”

Fidelă conceptului de campanie care i-a asigurat atâta atenţie  din partea presei şi  a cititorilor, şi anume Dona Juana şi prietenii, Lorena Lupu a apelat la o nouă listă de prieteni alături de care să experimenteze diverse formule de interpretare: cu trupa Nightlosers, care, cu  generozitate, au acceptat să fie „deschişi” de un eveniment literar, şi cu invitaţii ei braşoveni, superba balerină Nicoleta Sasu şi talentatul actor Marius Cisar. Cu ajutorul lor şi, desigur, al publicului braşovean, Lorena Lupu vă va propune diferite chei de lectură  ale cărţii sale.

„Lucrul de care m-am bucurat cel mai mult, în acest turneu naţional de promovare a romanului meu, a fost întâlnirea şi interacţiunea nemijlocită cu incredibil de mulţi artişti. Fie că erau vedete consacrate sau tinere talente locale, vorbeau aceeaşi limbă. Ţara noastră nu e lipsită de oameni talentaţi, ci doar de promoteri cu repere corecte”, spune Lorena Lupu

 

afis-rockstadt---26-apr