Evenimente

Cristina Nemerovschi la Institutul Blecher ed. LVI

Duminică, 29 aprilie, de la 16.30, în El Comandante Primer, ediţia a 56-a a Institutului Blecher, cu prozatoarea Cristina Nemerovschi şi debutantul Iulian Trandafir. În cadrul întâlnirii va avea loc o prezentare a recentului roman al Cristinei Nemerovschi (Pervertirea, Herg Benet, 2012), iar Iulian Trandafir va citi în premieră poeme din volumul cu care va debuta în viitorul apropiat.

Cristina Nemerovschi (n. 1980) a debutat cu romanul Sânge satanic (2010), una dintre cele mai dezbătute şi mai bine vândute cărţi din ultimii doi ani. A recidivat în 2012 cu romanul Pervertirea, din care va citi în această ediţie a Institutului Blecher.

Iulian Trandafir (n. 1984) a absolvit Facultatea de Litere şi a iniţiat diferite proiecte de poezie în spaţiul virtual. La Institutul Blecher va citi poeme din volumul său de debut, care prelungeşte una dintre direcţiile excentrice ale poeziei 2000-iste, într-un discurs proaspăt şi original, alăturându-se grupului tot mai numeros al debutanţilor foarte promiţători de după 2010.