Evenimente

Lansarea romanului Ultimul avanpost de Lavinia Călina la Club A

Editura Herg Benet și Club A vă invită miercuri, 2 aprilie, de la ora 19, la lansarea romanului Ultimul avanpost, de Lavinia Călina, care va avea loc în cadrul celei de-a patra ediții PoetikA & ProzA, la Club A.

Ultimul avanpost, debutul Laviniei Călina, a apărut de curând în colecția Cărțile Arven a Editurii Herg Benet.

Despre roman:

Al treilea Război Mondial a luat sfârşit, iar România anului 2046 este Regat. Logodită cu prinţul Alex şi fiică a Ministrului de Interne, tânăra Diane trăieşte o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, ocupată cu discursuri, dileme cu cea mai potrivită garderobă a zilei şi păstrarea aparenţelor cuplului regal. Printre petreceri, călătorii obositoare, speech-uri învățate pe de rost și accesele de furie ale prinţului, Diane contemplă fără prea mult entuziasm un viitor previzibil. Însă viața i se schimbă complet într-o singură noapte, atunci când este răpită de către un grup de rebeli, pentru care guvernarea autoritară a regatului întruchipează răul absolut.

Acţiune, răsturnări neaşteptate de situaţie, intrigi, romance – iţele unei poveşti în care eroina învaţă două adevăruri cruciale: nimeni nu este cine pare la prima vedere, iar alegerile luate au întotdeauna consecințe.

Va reuși Diane să risipească misterul și, mai ales, va reuși să descopere în final care este adevărata ei identitate?

“Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!” (Radical Art)

„O distopie în context autohton care, culmea!, îţi este în acelaşi timp foarte familară, dar şi exotică. O alegere perfectă pentru serile târzii.” (Anna Vary)

Recomand cartea asta tuturor fanilor „Jocurile Foamei”, tuturor celor care s-au pierdut în cărţile lui Pitacus Lore la un moment dat, celor care ştiu ce înseamnă suspansul lui Dan Brown şi celor care ştiu să îşi presare lectura cu cafea bună!” (http://shattering-words.blogspot.ro/2014/03/recenzie-ultimul-avanpost-de-lavinia.html)

“Românii ar trebui să se mândrească cu ce au și să se îndrăgostească și de cărțile care se scriu aici, în România, nu doar de cele de peste hotare.” (http://padeniye.blogspot.ro/2014/03/ultimul-avanpost-de-lavinia-calina.html)

Un fragment din romanul Ultimul avanpost poate fi citit aici: http://semnebune.ro/2014/ultimul-avanpost-de-lavinia-calina-avanpremiera/#axzz2uAQildbY

Cartea poate fi comandată aici: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/ultimul-avanpost-lavinia-calina