Evenimente

Lansarea romanului “Ani cu alcool și sex” de Cristina Nemerovschi

Romanul Ani cu alcool si sex de Cristina Nemerovschi (continuarea deja celebrului Sange satanic) se lanseaza si in club. Pe data de 12.12.2012, vom discuta, citi si petrece pana dimineata, in Club Panic!, alaturi de invitatii Felix Nicolau, Mugur Grosu, Lorena Lupu. Concurs, surprize si multe altele!

Va promitem lectura fragmentelor revoltator de indecente si amuzante din Ani cu alcool si sex.

Bonus: promotie Grolsch – 2+1 gratis.

Primele reactii ale cititorilor romanului Ani cu alcool si sex:

“De la Sange Satanic n-am mai fost atat de captivata de o carte!” (Dark_Flower)

“Abia astept a 4-a carte!” (Andra)

“Vreau doar sa spun atat: Ani cu alcool si sex este geniala de la prima pana la ultima pagina! Un milion de stari. Un milion de lucruri care te fac sa razi cu lacrimi, un miliard de reflectii care te ating si te schimba in trecerea lor prin tine. M e genial, restul personajelor sunt si ele la randul lor de neuitat, atat de diferite intre ele. Ca si in Sange satanic, in Ani este cuprinsa o intreaga lume si o intreaga filozofie. Este un manifest cum bine ai spus tu, impotriva mediocritatii, prostiei, superficialitatii si indoctrinarii. Am adorat Sange satanic. Nu credeam ca voi putea spune despre alta carte ca e mai tare si mai geniala decat Sange satanic, dar astazi am inteles ca exista aceasta carte si mai geniala si ea se numeste Ani cu alcool si sex!!!” (Mascotte)

“Am citit trei sferturi din Ani cu alcool si sex; acum tin cartea in mana si ma uit la ea ca prostita: cum naiba sa se termine?!! Ce naiba fac eu cand se termina?! Doua zile am fost ca in transa, n-am putut sa fac nimic altceva, mi-am inchis si mobilul, am renuntat la iesit in oras. Cat de minunat ar fi daca ai putea sa publici Cristina in fiecare saptamana cate o carte noua!!!!” (Elgy)

“Am terminat Ani cu alcool si sex. Prea minunata. La nici o ora dupa ce-am inchis cartea, m-am apucat de recitit Sange satanic. Urmeaza Pervertirea.” (Mircea V.)

“Tin sa mentionez ca ma apropii de jumatea cartii, it had me at “De patru ore ploua ca dracu’”.” (Cassie S.)

“Iti vine sa te bagi inapoi sub plapuma si sa astepti sa scoata Cristina urmatoarea carte. Si uite asa ramai in urma cu lecturile obligatorii pentru scoala.” (Mona)

Puteti confirma pe Facebook participarea.

Pana la lansarea din 12.12.2012, cartea poate fi comandata cu autograf aici.