Evenimente

Lansarea romanelor “Dresoarea”, de Cristina Nemerovschi, și “Tu”, de Caroline Kepnes, la librăria Humanitas Brașov

CenaKLUb Tiuk (96) vă invită vineri, 16 februarie 2018, de la ora 18.00, la lansarea romanelor ”TU” de Caroline Kepnes și ”Dresoarea” de Cristina Nemerovschi (Herg Benet, 2017), care va avea loc la librăria Humanitas Brașov (Piața Sfatului nr. 16).


Invitați speciali: scriitoarea Cristina Nemerovschi, Anca Zaharia (scriitoare, traducătoarea romanului TU) & Alex Voicescu (scriitor, editor).
Moderator: Mihail Vakulovski.

Intrare liberă, în limita locurilor disponibile

[separator]

Despre romanul “Dresoarea”:

„Mi-a lăsat o mare senzație de bine la final, un sentiment care îmbrățișează, genul acela de sentiment care îți șoptește la ureche „Mai există speranță”. Încercați-l fără teamă!” (Colțul cultural)

„Întreg volumul a fost o capodoperă. Dresoarea se trăiește. Nu se devorează, se trăiește.” (Dana Otet)

„Aș scrie până mâine despre tot ceea ce înseamnă “Dresoarea”, dar e mai bine să o citiți voi, să vă regăsiți în ea sau nu, să înțelegeți cu mintea și sufletul vostru.” (Oana Mujea)

“Este o carte=lecție de viață, de la început până la sfârșit, o carte document a relației părinți-copii, frați-surori, colegi de scenă, a relațiilor eșuate de dragoste, dar și a găsirii în final, a unei iubiri născută în două suflete chinuite, care se descoperă unul pe altul și împreună descoperă frumusețea vieții.” (Literatura pe Tocuri)

„O disecare nemiloasă a sufletului omului și a mecanismelor prin care se apără creierul pentru a nu fi distrus complet în urma unor traume psihice îngrozitoare.” (FanSF)

„Un thriller psihologic care nu ar trebui să îți lipsească din bibliotecă.” (Pierdută printre cuvinte)

[separator]

Despre romanul “Tu”:

„Un thriller excepțional, cu atitudine, fără jenă și cu o adevărată intuiție asupra naturii obsesiilor.“ (Sophie Hannah)

„Hipnotizant.“ (Stephen King)

„Un roman captivant pe de-a întregul.“ (Revista Closer)