Evenimente

Lansarea din București a romanului “Rockstar” de Cristina Nemerovschi

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 18, Cristina Nemerovschi lansează romanul Rockstar la Black Helmets B H RockHouse (Str. George Ranetti 23, București).

[separator]

Storm are 21 de ani și este solistul unei trupe rock în plină ascensiune. E rebel, adorat de fani, charismatic, invidiat, dar o traumă din trecut îl face să nu se poată bucura pe deplin de viața care, privită din afară, pare perfectă. Când hotărăște, după un concert și un after party dezlănțuit, să plece în căutarea Lolei – The Punk Rock Goddess, idolul său –, speră ca ea să-l ajute să-și regăsească drumul. Dar călătoria alături de Lola se va transforma în ceva neașteptat, care îl face să înțeleagă tot mai multe despre muzică, fani, idoli, moarte, pierderi și mai ales despre lupta cu demonii tăi. Pentru că, la final, „tot ce contează e să rămâi în viață“.

“Cred în mine și numai în mine, fiul înstrăinat de turmă Creatorul cerului și pământului, văzutelor și nevăzutelor, căci toate există în mintea mea Și când ea nu va mai fi, nici ele nu vor mai fi. Nu ne-am înălțat la cer decât din când în când Atunci când am fumat, am băut sau am fost fericiți. Nu știm dacă împărăția noastră va avea sau nu sfârșit Dar nici nu ne pasă Pentru că tot ce contează e acum. Nu vrem să ni se ierte păcatele Ci să ni se înmulțească În viața veacului ce va să vie. Be true to yourself and remember to laugh each day It’s all that really matters.”

“Când vei găsi drumul tău, vei ști. Te vei simți viu și vei ști. Întotdeauna.”

[separator]

Despre Black Helmets RockHouse:

“Mirosul motorului incins dupa un drum lung, sunetul paharelor ciocnite la un foc de tabara, aventurile povestite la lumina lunii, rasaritul vazut din mers, calare pe motoare, mana intinsa in momentele grele si amintirile scrise cu mii de kilometri… toate acestea ne leaga in fratie.”