Evenimente

Lansare Iubitafizica la Târgu Mureș

Luni, 17 iunie, la Librăria Gog din Tţrgu Mureş (Str. Poligrafiei nr. 4), de la ora 20.00, se va lansa volumul “Iubitafizica”, de Iulian Tănase.

Iulian Tănase, poet fervent, prozator frecvent, tată prodigios, om de radio de guerrillă, tip mișto, vine la GOG cu Iubitafizica (știința iubirilor imaginare), volumul de poezii și alte scrieri născute după o perioadă fertilă a vieții autorului: armata. Nu e, cum ar putea părea, un volum cu vaiete și oftaturi după diverse dame care-l așteaptă pe autor cu batistele fluturânde în gări de provincie, deși conține 19 poeme cu titluri – nume de femei. Nu e nici o carte tehnică, chiar dacă desface știința iubirilor imaginare în gânduri și capitole.

Nu știm exact ce e, așa că vă invităm să-l întâlniți pe autor, să-i ascultați scrierile în propria lectură, să-i puneți întrebări și să vă lămuriți.

Merită să veniți și doar pentru carte, care e foarte cool, cartonată și diafan ilustrată, și pentru tricourile pe care Iulian Tănase le aduce și Ioana Tănase Manufactory le produce, cu inventivitate, pe versurile lui Iulian Tănase.

Sau mai bine pentru toate trei la un loc. GOG garantează că nu va fi ploaie și nici plictis.
Vă așteptăm cu drag.

Întâlnire în cadrul “Hai să ne întâlnim la o carte!” – un proiect GOG, librărie vie și Teatrul Ariel.

Iulian Tănase – Iubitafizica, ediție revăzută și adăugită, editura Herg Benet Publishers, 2013

 

1006195_10151637444533184_1683755939_n