Evenimente

Întâlnire cu autoarea Corina Ozon la Iași

Corina Ozon va fi prezenta la Iasi in cadrul proiectului AICI (Autori Iubiti si Cartile lor la Iasi) organizat de Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi si Cultura in Iasi. Va asteptam cu mare drag!

Corina Ozon este absolventă a Facultății de Filologie, sectia română-franceză, Universitatea Timișoara, și a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării, Universitatea București. În prezent, este doctorandă în anul 1 la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București, și la CTS-IARSIC, CORHIS EA 7400, la Universitatea Paul Valéry Montpellier (Franța). A publicat opt cărți la Editura Herg Benet (Seria „Amanții”- cinci volume, 2014-2018, volumul de proză scurtă „Până când mă voi vindeca de tine”, 2016, romanul „Tentații”, 2016, romanul „Codul lui Zoran”, 2018) și una la Editura Univers („Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, 2017).

A fost desemnată de către Revista Capital în Top 100 femei de succes pe anul 2017.

„Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti, Corina Ozon are 10 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul Ora) şi televiziune (Antena 1) şi un update de 2 ani în producţie TV (Intact Media Group). Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, pe care le gestionează în prezent la CN Imprimeria Naţională SA. Absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mamă de studentă, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult, alături de reușitele din plan literar.
În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“ (ed. Herg Benet), carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare. În scurt timp, romanul a avut un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. În 2015, romanul are parte de două continuări, „Nopțile amanților“ și „Amanții 3.0“ (ed. Herg Benet), receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei Amanții a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015.
Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“. În noiembrie 2016 a lansat la Târgul de carte Gaudeamus romanul „Tentații”. În mai 2017, publică „Divorțurile amanților”, al patrulea volum din seria „Amanții”.” (Prezentare autor, editura Herg Benet)

În octombrie, 2017, publică și lansează cartea „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, la Editura Univers.
În iunie, 2018, lansează un nou roman, „Codul lui Zoran”, într-un registru diferit, care ajunge rapid la inimile cititorilor.
În luna iunie 2016 are loc prima ieșire în diaspora română, la Londra, la invitația grupului de voluntari Romanians love books, la biblioteca Wembley Civic Centre. În același an, în luna noiembrie, m-am întâlnit cu românii din Madrid, iar în iunie 2017, a lansat cărțile în comunitatea românilor din Torino.
În perioada 16- 27 noiembrie 2017, a organizat un turneu în Canada, zona Ontario și Montreal, unde a avut o serie de întâlniri cu cititorii români din diasporă.
Din iulie 2017, deține atestat de Consilier de Dezvoltare Personală.
Din 2018, furnizor de conținut pentru emisiunea „Totul pentru dragoste” (Antena 1) și Agenția de presă DIASPORA AZI, care preiau poveștile publicate pe siteul 35+, by Corina Ozon- dupa.35.com.
Pe 16 martie 2018 – întâlnire cu românii din Roma.
Perioada 3-29 mai 2018: Turneu in SUA si Canada- evenimente in Detroit, Chicago, Toronto, Montreal. La Montreal primește cu ocazia Centenarului diploma pentru contribuția la promovarea și păstrarea limbii, istoriei și culturii române în Canada.
Pe 23 octombrie 2018, lansează romanul „Codul lui Zoran” la ICR Viena, eveniment organizat de Asociația „Mihai Eminescu” Viena.
La sfârșitul lunii octombrie 2018 publică cea de-a cincea carte din Seria „Amanții”- „Drumurile amanților”, la Editura Herg Benet.