Evenimente

Concurs: câștigă două cărți de poezie de Leonard Ancuța + orice altă carte Herg Benet vrei

Editura Herg Benet are plăcerea de a anunța apariția romanului ”Sunt un curv” de Leonard Ancuța, o carte care promite să devină cult în rîndul cititorilor prin scriitura dezinhibată, lipsită de prejudecăți, prin povestea tensionată, dramatică, prin charisma personajului principal, Saty, dar și prin morala sa, cartea oferind pe lîngă plăcerea lecturii și un real prilej de reflecție asupra scopurilor pe care ni le propunem în viață.

Cu această ocazie, Herg Benet lansează și un concurs on-line al cărui premiu constă în două volume de poezie, ”69 de poeme de dragoste” și ”Iubirea e amintirea unui viol”, semnate de același autor, împreună cu orice altă carte, la alegere, dintre titlurile publicate pînă în prezent de Herg Benet. Participanții la concurs trebuie să indice numele a trei personaje care apar în roman, altele decît Saty, eroul principal. Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook a editurii, accesînd următorul link: https://www.facebook.com/HergBenet/posts/1110197925676523. Vor fi aleși trei câștigători, prin sistemul random.org. Perioada de desfășurare a concursului este 27 august 2014 – 8 septembrie 2014.

Saty este un rebel romantic și un filosof ahtiat după exces. Obsedat să meargă până la capătul oricărei experiențe, acolo unde nu îndrăznește nimeni să ajungă, el caută acea iubire totală (“cea mai grea materie din univers”) care să dea cu adevărat sens istoriei personale. Iubit de femei, admirat și invidiat de bărbați, Saty trăiește ca și cum ar sfida moartea zi de zi, i-ar arăta degetul mijlociu. Alcool, prietenii reale sau de circumstanță, mult sex, nostalgii, filosofie – ce se întâmplă însă când în viața personajului apare o femeie care îl va face să regândească totul? Poate un moment de slăbiciune să îți răpească pământul de sub picioare? Poate iubirea să ucidă?

Romanul ”Sunt un curv” poate fi comandat on-line aici sau poate fi achiziționat din rețeaua de librării partenere, precum lanțurile de librării Cărturești, Librarium sau Humanitas.