Evenimente

Câștigă un teanc de citit: 17 cărți din 2016 pentru un început de 2017 alături de Herg Benet

Update 15.02.2017: Câștigătoarea este Teodora Popa. Felicitări!

[separator]

Concurs de început de an: pentru orice comandă de carte plasată pe site-ul www.hergbenet.ro în perioada 01.01.2017 – 31.01.2017, ești înscris automat la extragerea Marelui Premiu – 17 cărți publicate în 2016 pentru un început de 2017 alături de Herg Benet.

[separator]

Regulament:

– Extragerea se va face în mod aleatoriu, prin intermediul Random.org, din lista comenzilor plasate pe site-ul editurii în intervalul 01.01.2017 – 31.01.2017.

– Fiecare cumpărător va fi inregistrat cu o singură participare, indiferent de numărul comenzilor plasate pe numele său în intervalul valabilității concursului.

– Extragerea și anunțarea câștigătorului se va realiza în data de 15 februarie, după validarea tuturor înscrierilor. Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul editurii Herg Benet, pe pagina de Facebook a editurii și printr-un mesaj privat la adresa și telefonul de comandă.

– Va exista un singur câștigător al unui singur premiu. Premiul reprezintă un pachet de 17 cărți publicate de către editura Herg Benet în cursul anului 2016. Lista cărților din componența premiului este următoarea: “Până când mă voi vindeca de tine” (Corina Ozon), “Baricadele II” (Andrei Crăciun), “Miasma” (Flavius Ardelean), “Fata de la nord de ziuă” (Alexandru Voicescu), “Noumenoir” (Flavius Ardelean), “Jurământ de rătăcire” (Ana Barton), “Sfîrșitul nopții” (Petronela Rotar), “Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată” (Cristina Nemerovschi), “Superstar” (Ștefan Caraman), “Becks merge la școală” (Cristina Boncea), “Antidotul” (Cristina Boncea), “Abisa” (Iulian Tănase), “Tentații” (Corina Ozon), “Instinct” (Ioana Duda), “Poezii pentru văduve” (Marcica Belearta), “Pădurea lui Joaquin Pheonix” (Celestin Cheran), “Moștenirea babei Stoltz” (Alina Pavelescu).

[separator]
Succes!