Vicky, nu Victoria

52,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

continuarea romanului “nymphette_dark99”

[separator][/separator]

Am 13 ani şi 6 luni şi fac în continuare sex pentru că e fun. Am trei iubiţi interzişi, o prietenă foarte bună, un sfert de câine, câteva jointuri în rucsac. Îmi plac bocancii şi tricourile negre cu cranii. Duc o viaţă aproape normală, ca orice elevă de clasa a şaptea. Mă mai cert uneori cu mama şi fug cam des de acasă.

A, da, şi fratele meu tocmai a dat foc şcolii.

Mă cheamă Vicky. Ai grijă să nu îmi spui Victoria, port un cutter cu mine tot timpul.

[separator][/separator]

“Vicky vrea și poate să schimbe lumea.” (Semne Bune)

“Ori te îndrăgostești iremediabil de la primul cuvânt, o admiri, o înțelegi, te regăsești în cugetările ei, ori nu pricepi nimic și întrerupi lectura după primele 10 pagini. E simplu. Cale de mijloc nu există.

Eu am iubit-o.” (Cărți și ciocolată)

“Imaginați-vă o Nymphette președinte!” (Altfel de cărți)

[separator][/separator]

Vezi și nymphette_dark99:

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-017-6

Data apariției:

octombrie 2015

Număr de pagini:

336

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Despre autor

Cristina Nemerovschi

biografie literară

Supranumită de critici rebela culturii române de azi și considerată principala reprezentantă a unui nou mod de a face literatură, licențiată în filosofie, Cristina Nemerovschi a debutat în 2010, cu romanul Sânge satanic. Acesta a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public: în numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. A primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, și a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture.
Al doilea roman al Cristinei Nemerovschi, Pervertirea, a apărut în 2012, la editura Herg Benet, fiind supus controverselor încă din primele luni; câteva lecturi publice au fost întrerupte, temele romanului fiind considerate „imorale, violente și indecente“. Următoarele ediții ale cărții conțin fragmente inedite, reunite sub titlul Jurnalul Amaliei.
Ani cu alcool și sex este al treilea roman semnat de Cristina Nemerovschi, o continuare la Sânge satanic.
În 2013, în colecția Cărțile Arven a Editurii Herg Benet, apare nymphette_dark99, carte despre care s-a spus că a detronat Lolita, cel puțin pentru generația tânără.
În noiembrie 2013, Cristina Nemerovschi publică la Herg Benet un volum compus din discuțiile avute cu cititorii săi, intitulat Ce facem cu România? – Cititorii în dialog cu Cristina Nemerovschi.
Rezervația unicornilor (2014) este romanul care încheie trilogia Sânge satanic. Tot în 2014, publică romanul-pamflet Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes. Păpușile este a opta carte semnată de autoare.
A publicat trilogia Ultima vrăjitoare din Transilvania cu pseudonimul Anna Vary.
Toate romanele Cristinei Nemerovschi au devenit rapid bestseller-uri și au fost reeditate. Proza Cristinei Nemerovschi a fost inclusă în câteva antologii, atât din România, cât și internaționale.

Varianta ebook

Această carte nu este publicată și în format ebook