V

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Walker Drake este un producător de muzică din New York. E un profesionist talentat, bogat și singuratic. Atât de singuratic, încât o femeie-vampir în vârstă de o mie de ani se hotărăște să-i curme suferința, transformându-l. Însă și ea are propria-i suferință de purtat. Atunci când Vareka își reîntâlnește iubirea vieții ei nesfârșite, vor fi alegeri de făcut și consecințe de asumat. Va exista oare și ranchiună? În fond, ura e o povară prea grea ca s-o cari o veșnicie.


„Vampirii se aseamănă cu oamenii în mai multe feluri decât suntem dispuși să recunoaștem. Exact ca noi, câțiva sunt OK, unii sunt niște mizerabili malefici și cei mai mulți încearcă să păstreze un echilibru.”

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-214-9

Data apariției:

noiembrie 2018

Număr de pagini:

384

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Despre autoare

Laura Nureldin

biografie literară

M-am născut pe 11 octombrie 1979, la Iași, din mamă bucureșteancă și tată sudanez. Despre tata am aflat la 35 de ani că trăiește, deci ăsta ar putea fi următorul meu roman 🙂

Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la „bătrânețe”, m-am apucat de scris povești.

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002. Am început cu Jurnalul în engleză de la Realitatea TV, am continuat cu diverse emisiuni și jurnale la N24, The Money Channel, TVR și Antena 3.

Am scris Regii timpului în două luni, în engleză, cu viteza medie de două pagini per pahar de vin. De fapt, e o poveste care s-a scris singură; atâta că Mora și Xerxes aveau nevoie de o dactilografă care să le spună istoria. Care să aștearnă pe un blank document felul în care s-au descoperit pe sine, dar și unul pe celălalt. E foarte mișto să termini de scris o carte și, la sfârșit, s-o recitești cu ochi de cititor proaspăt ieșit din transă.

E mișto să fii povestaș, vorba lui Llosa.

Laura Nureldin, povestașă. Mă bucur să vă cunosc.