Ultimul avanpost. Vol. 4: ЯEvoluții

29,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Cartea finală din seria “Ultimul avanpost”


Lupta dintre noii conducători ai Regatului României și rebelii credincioși vechii cauze a libertății devine aprigă, forțând-o pe Diane să ia partea unui aliat față de care jurase să se răzbune: Alex, fostul ei soț, care încă mai are un cuvânt greu de spus, armate loiale și… secrete nedezvăluite, desigur. Încercând să îi protejeze pe cei dragi, Diane află că jocurile pentru putere nu au limite, iar ea pare să fie doar un pion într-un angrenaj urnit cu mult timp înainte. Va avea oare forța să reziste trădărilor, conflictelor din rândurile rebelilor, dar și ei însăși?

 

Finalul seriei “Ultimul avanpost” este tot ceea ce ai așteptat și cu mult mai mult!


Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!” (Radical Art)

O distopie în context autohton care, culmea!, îţi este în acelaşi timp foarte familară, dar şi exotică. O alegere perfectă pentru serile târzii.” (Cristina Nemerovschi)


Vezi celelalte trei volume ale seriei:

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-209-5

Data apariției:

februarie 2019

Număr de pagini:

296

Format:

10,7×17,8 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Despre autoare

Lavinia Călina

biografie literară

Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89.

Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timisoara și studiază limbi străine la facultatea de litere. A lucrat o perioadă ca editor-imagine/fotogaf, iar în momentul de față locuiește în Marea Britanie.

A publicat seriile “Ultimul avanpost” (4 volume), “Neamul Corbilor” (3 volume) și “Zona Zero” (2 volume), devenind în scurt timp una dintre cele mai îndrăgite scriitoare de literatură fantasy și SF din România.

Varianta eBook

În curând