Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea

Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea

Continuarea romanului “Ultimul avanpost”

Pentru fosta prinţesă Diane, viaţa a luat o întorsătură neaşteptată. Ajunsă la Avanpost şi implicată activ în misiuni aproape imposibile pentru oricine altcineva, dar nu şi pentru Subiecţi, ea află că diferenţele dintre persoanele care conduc grupul de rebeli şi cei din structura despotică a Regatului României par să nu fie atât de mari. Dezamăgită de Eva, liderul E.S.C.U., şi având alături câţiva prieteni devotaţi, Diane este hotărâtă să îşi urmeze propriile obiective: aflarea adevărului despre experimentele genetice la care a fost supusă în copilărie şi răzbunarea faţă de Alex, fostul ei soţ şi unul dintre moştenitorii la tron.

O poveste de dragoste dramatică, intrigi de palat ale unor minți diabolice, decizii radicale: vânătoarea a început! Poate Diane să supraviețuiască celei mai importante încercări, reîntoarcerea la ceea ce părea de mult timp uitat?

Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!” (Radical Art)

O distopie în context autohton care, culmea!, îţi este în acelaşi timp foarte familară, dar şi exotică. O alegere perfectă pentru serile târzii.” (Anna Vary)

Vezi primul volum:

  Citește aici primele pagini ale cărții.

  Informații adiționale

  ISBN:

  978-606-8530-92-5

  Data apariției:

  aprilie 2015

  Număr de pagini:

  288

  Format:

  17,8×10,7 cm

  Tip copertă:

  broșată

  Colecție:

  Cărțile Arven

  Lavinia Călina

  biografie literară

  Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89.

  Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timisoara și studiază limbi străine la facultatea de litere. În prezent lucrează ca editor-imagine/fotogaf la propria firma (Calina Audio-Video).

  Carte indisponibilă în format ebook