Ultimul avanpost. Vol. 3: Renașterea

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Din nou captivă a prințului Alex, Diane este nevoită să supraviețuiască unei lumi în care nu crezuse că se va mai întoarce vreodată. Dar pentru ea trecutul nu înseamnă doar amintiri vechi și dureroase, pierdute în negura uitării, ci chiar substratul clipelor din prezent. Odată cu intenția guvernului dictatorial al Regatului României de a înființa Clinicile Renașterea, experiențele din copilărie ale Dianei revin cu intensitate la suprafață.

Decizii radicale, alianțe aparent imposibil de imaginat, trădări și jocuri de putere: lupta rebelilor din E.S.C.U trebuie să continue cu orice preț.

[separator][/separator]

[testimonial_right]Dacă te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie să citeşti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!” (Radical Art)[/testimonial_right]

[testimonial_right]O distopie în context autohton care, culmea!, îţi este în acelaşi timp foarte familară, dar şi exotică. O alegere perfectă pentru serile târzii.” (Anna Vary)[/testimonial_right]

[separator][/separator]

Vezi primele două volume:

 

Informații adiționale
ISBN

978-606-763-075-6

Data apariției

decembrie 2016

Număr de pagini

272

Format

10,7×17,8 cm

Tip copertă

broșată

Colecție

Cărțile Arven

Despre autor

Lavinia Călina

biografie literară

Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89.

Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timisoara și studiază limbi străine la facultatea de litere. În prezent lucrează ca editor-imagine/fotogaf la propria firma (Calina Audio-Video).

Varianta ebook

Carte indisponibilă în format ebook