Descriere

Descriere carte

#1 Amazon Bestseller


Pe tine ce te-ar convinge să intervii?

Când Ella Longfield surprinde doi tineri atrăgători flirtând cu două adolescente într-un tren, nu-și bate prea mult capul cu asta – până în clipa în care află că băieții tocmai au ieșit din închisoare, iar instinctul ei matern o pune în stare de alertă. Dar chiar în momentul în care vrea să ceară ajutor, ceva o oprește. În dimineața următoare află vestea că una dintre adolescente – Anna Ballard, o frumusețe cu ochii verzi – a dispărut. Un an mai târziu, Anna tot nu a fost găsită. Ella este devastată de vina că nu a intervenit, și nu e singura care nu poate uita. Cineva îi trimite scrisori de amenințare, care o fac să se teamă pentru propria viață. Apoi, o întâmplare dezvăluie faptul că familia și prietenii Annei ar putea avea ceva de ascuns. Prietena ei cea mai bună, Sarah, nu a spus tot adevărul în legătură cu ce s-a întâmplat în acea seară – iar părinții, de asemenea, au la rândul lor secrete. Cineva știe unde se află Anna – și nu vor să spună. Dar sunt cu ochii pe Ella.

Informații adiționale

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-193-7

Data apariției:

mai 2019

Număr de pagini:

304

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport

Despre autoare

Teresa Driscoll

biografie literară

Jurnalist peste 25 de ani – dintre care cinci ca prezentator de știri la BBC – Teresa Driscoll urmărește poveștile de viață, cu toate tenebrele lor. A urmărit crimele atât de mult timp și a fost profund impresionat de toate consecințele lor: felul în care au afectat familiile, prietenii și martorii implicați. Aceste consecințe le-a descris în cărțile el.
Teresa trăiește în frumosul oraș Devon, împreună cu soțul și cei doi fii ai ei. Scrie cărți pentru femei și thrillere, care au fost traduse în șase țări. Puteți afla mai multe despre cărțile ei pe site-ul www.teresadriscoll.com, pe Twitter, @TeresaDriscoll sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/TeresaDriscollAuthor