Slowroom

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Roman câştigător al concursului de debut Herg Benet, ediţia 2013.

[separator][/separator]

Dacă Laura lui Cristi este aceeași cu Laura lui Claudiu? Cum afli răspunsul? O provocare care pleacă într-o banală seară de bloc, între doi vecini, un laptop care trebuie reparat și o tânără seducătoare ce întârzie să își dezvăluie identitatea… Pare ușor, însă nu și atunci când lucrurile o iau repede razna.

Un roman al cărui suspans este pretextul pentru ceva mai mult decât simple rezolvări ale unor necunoscute: un adevărat mind fuck literar!

[separator][/separator]

“toate drumurile se opresc aici. ăsta e locul în care mi-am respirat adevărul. camera asta n-a fost niciodată altceva decât o scurtătură către moarte.”

Informații adiționale
ISBN:

978-606-8530-05-5

Data apariției:

august 2014

Număr de pagini:

172

Tip copertă:

broșată

Format:

13×20 cm

Colecție:

Radical din 7

Despre autor

Maria Folea

biografie literară


Maria Folea s-a născut la 16 martie1981, în Oneşti. În 1999 a absolvit liceul teoretic Grigore C. Moisil din aceeaşi localitate după care a urmat, timp de câţiva ani, un drum destul de sinuos, dar de-a lungul căruia a aflat multe răspunsuri. În 2008, datorită faptului că a devenit mamă, lucrurile s-au mai liniştit şi viaţa i-a (re)intrat pe un făgaş cvasinormal. În prezent este studentă în ultimul an la medicină generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi. “Slowroom” este romanul său de debut, câștigător al concursului Max Blecher / Herg Benet, ediția 2013.