Epuizat

Regii timpului: Eroare

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Cartea a doua a seriei “Regii timpului”


De-acum, naveta între America prezentului și Persia antică a devenit rutină pentru Mora, profesoara de dicție ajunsă, dintr-o întâmplare, soția regelui Xerxes. Asta până când o cădere de tensiune în laboratorul lui Alex dă peste cap mașina timpului și o trimite în Louisiana de dinaintea Războiului Civil. Acolo, Mora găsește o lume veselă și colorată, o familie care ascunde un secret inexplicabil ,dar și posibilitatea unei noi iubiri. Există vreo conexiune între toate acestea? Sunt simple coincidențe, erori de sistem sau felul Universului de a pune lucrurile în ordine?

 

„Dacă și când îi este menit să lovească, fulgerul o va face. Nu putem decide noi când, cum, sau unde. Se spune că niciodată nu lovește de două ori în același loc. Poate că nu-i adevărat; dar poate că e. Există o singură cale de a afla: trăind.”


“Pentru cei care stăteați cu sufletul la gură să aflați ce a mai făcut Mora, simpatica și exploziva eroină a Laurei Nureldin, iată că urmarea poveștii vă oferă din plin satisfacția unor noi aventuri, la fel de palpitante.

Caracteristicile esențiale ale scrisului Laurei sunt naturalețea, cursivitatea, umorul, felul în care știe să te țină ca pe ace pagină după pagină. Personajele ei te plimbă prin perioade care mai de care mai diferite din istorie, dar sunt atât de carismatice încât reușesc să te facă să te simți ca la tine acasă. În ce privește poveștile de dragoste (da, căci acum deja sunt mai multe!) creionate în Regii timpului, ele te fascinează tocmai prin firescul lor, prin lipsa idealizării. De fapt, aventurile Morei ar putea fi ale oricui. Chiar și ale tale, dacă ai un pic de noroc. Și o mașină a timpului, fie ea și defectă.”

(Cristina Nemerovschi)


Prima carte a seriei:

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-118-0

Data apariției:

mai 2017

Număr de pagini:

208

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Despre autoare

Laura Nureldin

biografie literară

M-am născut pe 11 octombrie 1979, la Iași, din mamă bucureșteancă și tată sudanez. Despre tata am aflat la 35 de ani că trăiește, deci ăsta ar putea fi următorul meu roman 🙂

Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la „bătrânețe”, m-am apucat de scris povești.

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002. Am început cu Jurnalul în engleză de la Realitatea TV, am continuat cu diverse emisiuni și jurnale la N24, The Money Channel, TVR și Antena 3.

Am scris Regii timpului în două luni, în engleză, cu viteza medie de două pagini per pahar de vin. De fapt, e o poveste care s-a scris singură; atâta că Mora și Xerxes aveau nevoie de o dactilografă care să le spună istoria. Care să aștearnă pe un blank document felul în care s-au descoperit pe sine, dar și unul pe celălalt. E foarte mișto să termini de scris o carte și, la sfârșit, s-o recitești cu ochi de cititor proaspăt ieșit din transă.

E mișto să fii povestaș, vorba lui Llosa.

Laura Nureldin, povestașă. Mă bucur să vă cunosc.