Back
Sale

Seria “Peter Grant” de Ben Aaronovitch + carte cadou

100,85 lei 32,95 lei

Râurile din Londra

Cartea #1 din seria "Peter Grant"

Soho în lumina lunii

Cartea #2 din seria "Peter Grant"

Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey

de Ruth Emmie Lang

Gratuit

34,95 lei 0,00 lei

Descriere

Ofertă valabilă doar până la 31 august 2019


“Peter Grant” #1+#2

Râurile din Londra

Ofițerul stagiar Peter Grant visează să ajungă detectiv al Poliției Metropolitane din Londra. Păcat că superiorii lui au de gând să îl repartizeze Unității de Progresie a Investigațiilor, unde cel mai mare pericol pe care l-ar putea înfrunta este să se aleagă cu o tăietură de la hârtiile birocrației moderne. Însă perspectivele de carieră și de viață ale lui Peter se schimbă după ce are loc o crimă neobișnuită, iar el intervievează un martor ocular care se întâmplă să fie și fantomă. Abilitatea unică a lui Peter de a putea discuta cu ființe trecute prin moarte îl aduce în atenția Inspectorului Thomas Nightingale, care investighează infracțiunile ce implică magia și supranaturalul. După ce o serie de crime brutale și stranii cuprinde Londra, Peter, acum ucenic vrăjitor, devine parte a unei lumi în care zeii și zeițele se amestecă printre muritori, iar un spirit teribil și încă nestins al trecutului își dorește să scufunde orașul în haos.

Soho în lumina lunii

Cântecul. Asta remarcă întâi de toate polițistul și ucenicul vrăjitor Peter Grant atunci când examinează trupul lui Cyrus Wilkins, cântăreț de jazz în timpul liber și contabil pentru restul vieții, care aparent a murit de acat de cord în timp ce cânta pe scena Club 666 din cartierul Soho al Londrei. Ritmul vechilor melodii de jazz se ridică din corpul său ‒ un semn clar că ceva la moartea bărbatului nu este natural, ci supranatural.Trup și suflet. Asta este și ceea ce riscă Peter Grant pentru a investiga o serie de decese similare din zona Soho. Cu ajutorul ofițerului său superior, Inspector Șef Thomas Nightingale, ultimul vrăjitor din Anglia, și cu asistența frumoasei fane a lumii jazz-ului Simone Fitzwilliam, Peter descoperă o primejdie magică letală ‒ una care conduce la treptele propriei case și la o promisiune uitată a unui tânăr muzician: talentatul cântăreț de trompetă Richard „Lord“ Grant ‒ altfel cunoscut ca dragul tată al lui Peter.

“Regivorant, original și o lectură încântătoare.” — Charlaine Harris

“Seria Peter Grant e povestea a ce s-ar întâmpla dacă Harry Potter ar crește mare și s-ar alătura Poliției Londoneze. O carte cu detectivi de o imaginație debordantă și care te va binedispune cu siguranță.” — Diana Gabaldon

“Construită cu detaliu și imaginație… Aaronovitch este un scriitor care trebuie urmărit.” —Peter F. Hamilton


Despre “Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey” de Becky Chambers:

Născut în mijlocul viscolului, orfan și, se pare, crescut de lupi, Weylyn Grey stârnește o curiozitate nemăsurată din partea tuturor celor care îl întâlnesc. Oamenii spun că odată ce Weylyn se avântură în lumea ta, ți-ai dori să nu mai plece. Însă ce îl face să fie atât de diferit? Cum de posedă abilitatea de a transforma viețile celorlalți? Cum de reușește să găsească ― și să creeze ― magie în orice lucru comun? Aceasta este istoria călătoriei lui Weylyn, povestită din perspectiva celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau care au fost fermecați de el de-a lungul drumului său.

“Această poveste încântătoare suprapune realismul magic unor note de romantism, umor și aventură, desfătând cititorii care savurează fantasticul presărat cu personaje și întâmplări stranii.” (Revista Library Journal)

“Weylyn Grey este fermecător… Fiecare poveste dulce-amară ne arată capacitatea noastră de a accepta pe cei care sunt diferiți.” (Revista Real Simple)

“Lectura acestui roman este atât de reconfortantă, încât după aceea te simți de parcă ai putea să chemi o gloată de licurici ca să faci cu brio față unei pene de curent electric sau să invoci un câmp de narcise pentru a sărbători ziua de naștere a cuiva drag. Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey este exact cartea de care aveam nevoie în acest moment, și m-a făcut atât de fericită, încât mi-a venit să urlu la lună.” (Steph Opitz)

“Povestită atât cu minte, cât și cu inimă.” (Michelle Gable)

“Plină ochi de șarm și curiozitate.” (Winston Groom)

“O operă de artă în întregime originală și concepută cu măiestrie, Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey este o copodoperă a imaginației.” (Lori Nelson Spielman)

“Versiunea Charlotte’s Web pentru adulții care, la fel ca Weylyn Grey, au propriile povești despre a fi diferit, temut, curajos și iubit.” (Mo Daviau)

“Această poveste pare atât de familiară, având ceva din lejeritatea lui Lewis Carroll. În miezul magiei este un băiat cu abilitățile lui Peter Pan. Original și plin de imaginație, explorând un personaj neobișnuit, romanul lui Lang este o desfășurare savuroasă și adorabilă de realism magic.” (Booklist)

Informații adiționale

Râurile din Londra

Soho în lumina lunii

Extraordinarele circumstanțe ale vieții lui Weylyn Grey

Despre autor

Ben Aaronovitch

biografie literară

Ben Aaronovitch s-a născut în 1964. Descoperind din fragedă tinerețe, la douăzeci de ani, că are un singur talent, s-a apucat de scenaristică, care s-a dovedit un succes fulminant. A scris texte TV pentru Doctor Who, Casualty și cea mai ieftină soap opera SF din lume, Jupiter Moon. După care a scris pentru seria New Adventures de la editura Virgin, până ce i-au topit tirajele.
Apoi Ben a intrat într-o perioadă întunecată, iluminată doar de un episod din Dark Knight, o carte pentru editura Big Finish și dramele 7 Audio de la Blake, excelent primite, mai puțin bine plătite.
Prins într-un cerc vicios al dezamăgirii și disperării, Ben a fost în cele din urmă forțat să își întrețină pasiunea costisitoare pentru achiziții de carte lucrând ca librar la Waterstones. Ironic, s-a întâmplat să găsească luminița de la capătul tunelului în timp ce aranja pe rafturi cărțile altora. Va scrie propriile sale cărți, va permite prozei să îi cuprindă inima și va recuceri lumea. Așadar, asigurându-și subzistența cu nimic altceva în afara cafelei instant și mâncării la pachet japoneze, Ben s-a înhămat la călătoria epică intimă care a devenit Râurile din Londra.
Ben Aaronovitch locuiește în prezent în Londra și spune că o va părăsi doar atunci când îi vor smulge orașul dintre degetele sale reci și moarte.