Back
Sale

Pachet Cristina Nemerovschi: Trilogia “Sânge satanic”

99,00 lei 74,25 lei

Discount 25%

Sânge satanic (ediția a 4-a)

Ani cu alcool și sex (ediția a 3-a)

Rezervația unicornilor (ediția a 2-a)

Ai livrare gratuită pentru comenzi de peste 150 de lei.

Ai cadou romanul "Necunoscuta" de Mary Kubica

Descriere

Sânge satanic


[empty_separator top_space=”10px” bottom_space=”10px”]

Prima carte din trilogia Sânge satanic


Ascult black metal, sunt ateu, lumea mă crede satanist, sunt bisexual, mizantrop, uneori doar misogin, scriu o carte, beau în fiecare zi şi mă droghez în fiecare săptămână.


„O odă închinată libertății (în toate formele ei) și o satiră perfect construită la adresa societății moderne.” (Mădălina Kruppa)

“Era și timpul ca literatura română să dea lovitura și chiar să te lase cu gura căscată.” (Cristina Boncea)

“O revelație!” (Andrei Badea)

„Este nevoie de astfel de cărți care să aibă efectul dinamitei, să-l schimbe cu ceva pe cel ce citește.

Ar putea fi considerat un roman-manifest al unei generații de tineri care nu se confundă încă cu peisajul prostiei generale. Și o palmă grea celor care o fac. L-aș situa în familia underground-ului, din care țin să amintesc câteva romane de referință: Trainspotting, Sectanții (Iuri Mamleev), Gheata (V. Sorokin) sau Mitraliera de lut (Pelevin) și, în cele din urmă, Demonii. Cei familiarizați deja cu aceste cărti să n-o ocolească nici pe aceasta. Nu vor fi dezamăgiți!” (Ștefana Atodiresei)

“M., te aștept mâine.” (Ina Tomescu)


Ani cu alcool și sex


[empty_separator top_space=”10px” bottom_space=”10px”]

Cartea a doua din trilogia Sânge satanic


Ani cu alcool și sex continuă nihilismul, mizantropia, ironia, revolta împotriva societății manelizate, reflecțiile originale, scenele necenzurate și detaliate de sex și umorul spumos din Sânge satanic. Romanul reia carismaticul și controversatul personaj M., cu pasaje temporale din diferite perioade ale vieții sale, viața celei “mai mișto ființe care a existat vreodată pe lume”. Scena întâmplărilor este când Bucureștiul, cu barurile și cluburile în mare parte dispărute între timp, când Vama Veche, dar nu numai. În jurul lui M. gravitează atât personaje noi, la fel de memorabile, cât și aceiași R., B., A. sau D. Nostalgie, răfuiala cu timpul, dorința de a păstra intacte sentimente și ființe încheagă firul epic al întregii cărți. Dur și extrem, dar și mai întunecat-romantic decât Sânge satanic, Ani cu alcool și sex este atât un prequel, cât și un sequel, lăsând cititorul avid în așteptarea cărții care va încheia trilogia unui nihilism actual, dezinhibat, inimitabil și adesea autoironic.


N-o să devin mediocru.

N-o să devin sclav.

N-o să-mi fie rușine să fac chetă și să port piercing-uri la 85 de ani.

N-o să mă uit la televizor ca vita și să uit de mine în timpul ăsta.

N-o să port chiloți albi și șosete albe.

N-o să mă uit la comedii romantice.

N-o să beau o cafea cu Andreea Bănică, nici pentru 10.000 de euro.

N-o să citesc cărți de self-help.

N-o să merg la munte doar ca să fac grătar.

N-o să fac sex cu un bărbat trecut de 60 de ani.

N-o să merg la nunți și botezuri.

N-o să iubesc niciodată România.

N-o să-mi iau bicicletă.


Rezervația unicornilor


[empty_separator top_space=”10px” bottom_space=”10px”]

Finalul trilogiei Sânge satanic


Un roman care continuă povestea stranie și captivantă a lui M. – “nihilist și mizantrop”. O carte care demitizează societatea consumeristă şi superficială, dezvelind brutal mecanismele șubrede și ruginite pe care se bazează falsa realitate cotidiană. Concepțiile lui M. sunt tranșante, neiertătoare şi extrem de lucide, fie că vorbește despre iubire, moarte, viața la limită, obsesii sau înstrăinare.

Aflat în faţa perspectivei de a părăsi România, M. este prins între obsesia pentru libertate absolută și iubirea care îl îndepărtează de ea. Dar dacă cele două ar putea să se identifice?

În cazul în care te-ai regăsit în romanele Sânge satanic sau Ani cu alcool și sex, mult-așteptatul final al trilogiei nu te va dezamăgi!

Informații adiționale

Sânge satanic (ediția a 4-a)

Ani cu alcool și sex (ediția a 3-a)

Rezervația unicornilor (ediția a 2-a)

Despre autoare

Cristina Nemerovschi

biografie literară

Supranumită de critici „rebela literaturii române de azi“, licenţiată în Filosofie, cu un master despre L. Wittgenstein, Cristina Nemerovschi a debutat în 2010, cu romanul Sânge satanic.
Cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, ediția a 2-a apărând doar câteva luni mai târziu. În numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. Romanul a primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, și a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture. Ediția a 3-a apare în 2013, la editura Herg Benet.
Al doilea roman al Cristinei Nemerovschi, Pervertirea, este publicat în 2012, tot la editura Herg Benet. Cartea a fost supusă controverselor încă din primele luni, câteva lecturi fiind întrerupte, temele romanului fiind considerate „imorale, violente și indecente“. Pervertirea este reeditată în 2013.
Ani cu alcool și sex (ed. Herg Benet, 2012) este al treilea roman semnat de Cristina Nemerovschi, fiind o continuare la Sânge satanic.
nymphette_dark99 iese pe piață în iunie 2013, reprezentând un real succes de public, fiind reeditată 4 luni mai târziu.
În noiembrie 2013, Cristina Nemerovschi publică un volum de dialoguri cu cititorii.
Proza Cristinei Nemerovschi a fost inclusă în antologii, atât din România, cât și internaționale.