O viață nouă, nouă

32,95 lei

Traducere din limba neerlandeză de Jeanette Carp

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Tadema, un bărbat ușor trecut de floarea vârstei, trăiește bucuriile unei vieți burgheze, cuminți – are un magazin de bijuterii, o soție ușor plictisită, dar care îl lasă în pace, un bichon maltez pe nume Waffles și o fiică care îl deranjează numai când are nevoie de bani. Liniștea existenței lui este tulburată în ziua în care un baron faimos și afemeiat îi comandă un ceas scump. Tadema îi livrează superbul ceas, dar baronul îl răsplătește într-un mod ciudat: o seduce pe soția lui Tadema, Adèle. Din acel moment, viața lui Tadema devine din ce în ce mai haotică, agitată și imprevizibilă. Baronul refuză mai departe să-i plătească extravagantul ceas, mai ales că… nu-l mai are. Toată harababura în care se transformă viața bijutierului îi prilejuiește reflecții amare asupra oamenilor și universului.

“O viață nouă, nouă” este o călătorie dramatică și emoționantă, o oglindă fidelă a condiției umane, cu plusurile, dar mai ales cu minusurile ei. O poveste despre curajul de a o lua de la capăt în fiecare zi.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-184-5

Data apariției:

mai 2018

Număr de pagini:

306

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

EuroLit

Despre autor

Gerrit Brand

Gerrit Brand (născut la Zwolle, în 1956) este un scriitor olandez care trăiește în Groningen. A studiat Limba și Literatura Olandeză la Universitatea din Groningen. Lucrează ca editor și este autorul a trei romane, printre care și O viață nouă, nouă. Este membru al Societății de Literatură Olandeză..[/team_member

Varianta ebook

În curând