Epitetele iubirii

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere
Frumuseţea a fost redescoperită. Pentru prima dată în istoria umanităţii, când iubirea atinge cota maximală, înregistrându-se o creştere substanţială, individuală, ideologică, materială. O creştere existenţială. O energie sublimată se răspândeşte în spaţiul global.
Informații adiționale
ISBN:

978-606-93658-3-0

Data apariţiei:

mai 2014

Număr de pagini:

272

Tip copertă:

broșată

Format:

13×20 cm

Colecţie:

Imprint Karth – Roman

Despre autor

Cristi Giambașu

biografie literară

Născut la data de 25 martie 1987, în Bucuresti, Cristi Giambasu se declară o persoană introvertită, cu un numar restrâns de prieteni, motivele fiind lipsa timpului liber și diferența de gândire, printre altele; fapt ce l-a împins spre un refugiu: scrisul.

În clasa a IV-a a scris prima poezie. Descurajat de către cei din jur, s-a oprit, în schimb apucându-se serios de studii, în special de limba engleză.

Odată cu terminare liceului, a trecut printr-o schimbare radicală: de la stilul metal-rock, la muzica clasică, devenind mai pasionat ca oricând de literatura; totodată trecând printr-o despărțire dureroasă, ce l-a inspirat astfel pentru povestirea În Paradisul Etern, care a condus în cele din urma la un întreg roman, intitulat Epitetele Iubirii.

Revenind la studii, a absolvit Facultatea de Psihologie, București, urmat de master în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei.
În anul II de master a publicat romanul Simfonia Iubirii (Editura Muzicala, 2013).

în 2012 a câștigat Premiul pentru Cel mai bun scenariu studențesc în cadrul Serilor Teatrului Studențesc, pentru piesa de teatru Visul Roșu al unei Nopți de Vară Albastre și Premiul pentru Cel mai bun show artistic în cadrul Eros Show pentru piesa EroticActe.