Demoni. Vol. 2: Foc

32,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Lisa Whelan s-a schimbat mult din ziua în care a primit Steaua. Aparent, este o fată obișnuită, de optsprezece ani, care se pregătește să meargă la facultate. Însă este tot vrăjitoare. Cea mai puternică din Univers. Este Arma. Acum are o nouă luptă de purtat. Una pentru care va trebui să ridice o întreagă oaste.


În acea clipă, înțelese.
Lesath Wahala nu trebuia să stingă flăcările, ci să le absoarbă.
Ea însăși devenise foc.
Cu brațele întinse de-o parte și de alta, invită flăcările mai aproape. Le chemă la ea.
Iar acestea, în sfârșit, ascultară.


Vezi prima carte a seriei:

Demoni

32,95 lei
Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-215-6

Data apariției:

iunie 2019

Număr de pagini:

256

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven / Teen Fiction

Despre autoare

Laura Nureldin

biografie literară

M-am născut pe 11 octombrie 1979, la Iași, din mamă bucureșteancă și tată sudanez. Despre tata am aflat la 35 de ani că trăiește, deci ăsta ar putea fi următorul meu roman 🙂

Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la „bătrânețe”, m-am apucat de scris povești.

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002. Am început cu Jurnalul în engleză de la Realitatea TV, am continuat cu diverse emisiuni și jurnale la N24, The Money Channel, TVR și Antena 3.

Am scris Regii timpului în două luni, în engleză, cu viteza medie de două pagini per pahar de vin. De fapt, e o poveste care s-a scris singură; atâta că Mora și Xerxes aveau nevoie de o dactilografă care să le spună istoria. Care să aștearnă pe un blank document felul în care s-au descoperit pe sine, dar și unul pe celălalt. E foarte mișto să termini de scris o carte și, la sfârșit, s-o recitești cu ochi de cititor proaspăt ieșit din transă.

E mișto să fii povestaș, vorba lui Llosa.

Laura Nureldin, povestașă. Mă bucur să vă cunosc.

Varianta eBook

În curând