Cum am omorât-o pe Diana

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Autor: Colecție:
Descriere

“La cât de dulce este Ana în general, titlul acestei cărți m-a speriat. Apoi am realizat că poate în fiecare zi trec pe lângă o Diana și o poveste de iubire în care dacă nu îl «omori» pe celelalt nu reușești să supraviețuiești. Și, în plus, cine nu și-ar dori să fie înțeles și iubit așa cum e Diana? Așa că am dat Play melodiei mele preferate și am citit pe nerăsuflate o carte bună pentru orice seară de vară.”
(Sabina Cornovac-Mihaila, www.sabinacornovac.ro)

[separator][/separator]

“Scrierea Anei Muşat m-a făcut să vreau să mai citesc ce va scrie. Poate că nu pare mare lucru enunțul acesta, aşa simplist cum este, dar să știți că e mare. Chiar foarte mare. Pentru că – e un truism ce spun aici, desigur – trăim într-o lume cam lovită cu pucul și care ne oferă atât de puține momente pentru lectură, încât suntem forțați de vremuri să ne alegem cu mare grijă ce citim. Iar când eu spun «aleg să mai citesc ce scrie Ana», înseamnă că ceva, cumva mi-a atins feng shuiul meu de degrabă cititoriu.
Apropo de cuvinte, citez din autoare: Ne lăsăm înfrânți de cuvinte și nu de sentimente. Spunem lucruri pe care nu le simțim, credem vorbe chiar dacă știm că nu sunt adevărate. E mai simplu așa. Să vorbească ele pentru noi. Și noi să le acceptăm fără să încercăm să simțim ce e dincolo de ele.”
(Cristian China Birta, www.cristianchinabirta.ro)

[separator][/separator]

“O carte pe care-o citești cu grabă să afli cine, de ce și mai ales cum. O carte densă despre sine, crimă și iubire, cu personaje care seamănă cu oricare dintre noi, până la un punct. Ce punct? Citiți. Citiți și-o să aflați.”
(Ioana Chicet-Macoveiciuc, www.printesaurbana.ro)

Informații adiționale
ISBN:

978-606-8611-22-8

Data apariției:

octombreie 2014

Număr de pagini:

208

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Imprint Karth – Roman

Despre autor

Ana Muşat

biografie literară

Îmi plac poveștile spuse frumos, îmi place să mă pierd în universurile create de către autorii mei preferați și întotdeauna mi-am dorit să pot crea și eu una sau mai multe lumi în care oamenii să se rătăcească și să se regăsească deopotrivă.
Am terminat Filosofia și Literele și în prezent sunt studentă la masteratul de Marketing Online. Am un blog pe care scriu cu drag din 2009, blog unde au început să apară, sub forma unor articole scurte, primele capitole din “Cum am omorât-o pe Diana” – romanul meu de debut.
Sunt convinsă că nu am să mă opresc aici pentru că scrisul este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele și doar prin scris simt cu adevărat că sunt eu însămi. Scrisul nu e doar o formă de eliberare ci și un mod de a te reîntoarce la tine însuți ori de câte ori simți că pierzi.