Copiii verii

36,95 lei

Traducere din limba engleză de Laura Nureldin

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

A treia carte din seria Colecționarul.


Un agent FBI e obișnuit deja să se aștepte la orice – doar că nu la așa ceva…

Când polițista Mercedes Ramirez descoperă pe veranda casei sale un băiețel abuzat, plin de sânge și strângând în brațe un ursuleț de pluș, nu are idee că este de abia începutul. Copilul îi spune o poveste cutremurătoare: un înger i-a omorât părinții și apoi l-a adus aici, pentru ca Mercedes să-l țină departe de pericol.

Părinții lui nu au fost omorâți, pur și simplu. A fost un adevărat măcel – o crimă violentă, așa cum echipa care investighează infracțiunile asupra minorilor nu a mai văzut niciodată. Dar acum urmează să o vadă din nou și din nou. Un înger răzbunător s-a pornit să împartă o dreptate sângeroasă, și este departe de a fi terminat.

Unul câte unul, tot mai mulți copii ajung la ușa lui Mercedes, spunând aceeași poveste înfricoșătoare. Fiecare este un supraviețuitor traumatizat, provenind dintr-o familie abuzivă. Fiecare copil reînvie rănile din trecutul lui Mercedes. Fiecare îi pune în pericol viața și cariera.

Pe măsură ce ancheta o face să se afunde tot mai mult în întuneric, Mercedes începe să se teamă că, și dacă acest caz nu o va distruge într-un final, propriile ei amintiri ar putea să o facă.

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-282-8

Data apariției:

iulie 2021

Număr de pagini:

336

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Passport