#confuz

29,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Câteva dintre calităţile pe care eu le apreciez cel mai mult la o carte sunt simplitatea scriiturii, lipsa de pretenţii intelectuale (prin intermediul cărora autorul ar vrea să arate cât e el de deştept) şi naturaleţea textului, adică autenticitatea. „#confuz” are toate aceste calităţi. În plus, cartea mai beneficiază de câteva atuuri foarte importante: povestea este una universală, plină de întâmplări credibile, care se pot întâmpla oricărui om şi care pot avea loc oriunde în lume, iar scriitura are o oralitate uşor de identificat încă de la primele pagini.

(Adrian Teleşpan)

[separator]

„#confuz” nu e o carte despre homosexualitate. E o carte despre oameni. Despre drumul fiecăruia spre el însuşi. Despre puterea de a accepta ce găseşti atunci când ajungi la tine. Despre a nu te (mai) minţi. Nu atunci când eşti singur şi gol şi te priveşti în ochii sufletului. Pentru că, atunci, nu îi vei mai minţi nici pe alţii. Iar ăsta e primul pas spre asumare. Şi numai aşa vei putea fi fericit.
„#confuz” e o carte despre fericire.

Copile, viaţa e prea scurtă pentru a fi nefericit. Vrei să fii o altă umbră care trece indiferentă prin viaţă?

(Laura Nureldin)

[separator]

Ştiţi melodiile alea pe care le auzi o singură dată şi te trezeşti fredonându-le o oră mai târziu? E semn că au intrat în tine.
Cam aşa e şi cu cartea asta. Nu e Beethoven. E un cântec care pare născut la o chitară, pe plajă, lângă un foc de tabără, sub luna plină. Îl asculţi zâmbind şi îţi dă o stare de plin. Îţi rămâne pe piele ca nişte fire de nisip. Gândul nu îţi fuge în altă parte. Eşti acolo, asculţi şi admiri sinceritatea omului care improvizează la chitară fără să încerce să îţi demonstreze nimic. Cântă liber despre ceva-ul lui, timpul trece pe nesimţite, sădind în tine o senzaţie de bine.

Să mai cânţi, Alex! Să mai cânţi!

(Natalie Ester)

[separator]

Dincolo de suişuri şi coborâşuri, de momente-surpriză şi certuri interminabile, de scene erotice pasionale şi absurd cotidian, acest roman e un incredibil de reuşit portret al energiei sălbatice, al confuziei mascate în obstinație, pe care numai la 20 de ani o poți trăi.

Şi tu, dragă cititorule, ai fost confuz odată.
Şi ce bine a fost.
Lectură plăcută.

(Lorena Lupu)

Informații adiționale
ISBN:

978-606-763-122-7

Data apariției:

mai 2017

Număr de pagini:

216

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Radical din 7