Epuizat

Antidotul

24,95 lei

(În acest moment, editura nu onorează comenzi direct pe site)
Descriere

Finalul trilogiei “Octopussy”


Moartea tragică a surorii sale i-a schimbat complet viața Hyenei. Ajunsă în pragul maturității, tânăra fată este nevoită să își reconsidere toate principiile care au ghidat-o până atunci, aflată fiind în mijlocul fragmentatei familii Sugar.

La împlinirea a 18 ani, petrecerile nebune, experiențele sexuale libertine și trăirile intense și aproape de limită sunt parte din cotidian. Însă a venit momentul de a învăța să facă diferența între adevăratele prietenii și simplul joc al celor care nu merită. Astfel, boala Octopussy se dovedește a fi doar un pas peste care trebuie să treacă pentru a-și regăsi adevărata sa identitate.

 

 

Informații adiționale
ISBN

978-606-763-082-4

Data apariției

noiembrie 2016

Număr de pagini

176

Format

13×20 cm

Tip copertă

broșată

Colecție

Radical din 7

Despre autor

Cristina Boncea

biografie literară

Născută pe 1 ianuarie 1998, Cristina a scris primul ei roman intitulat “Octopussy” la vârsta de 16 ani. “Becks merge la școală” vine în continuarea acestuia în anul 2016. Autoarea locuiește în prezent în București iar activitățile sale zilnice constau în a scrie articole despre cărți pe site-ul personal cristinaboncea.com și a posta clipuri pe canalul ei de YouTube. Pe viitor, Cristina își dorește să publice cât mai multe cărți și să lucreze în domeniul literar. Visul ei e să devină traducător.

Varianta ebook

În curând