Cristi Giambașu

biografie literară

Născut la data de 25 martie 1987, în Bucuresti, Cristi Giambasu se declară o persoană introvertită, cu un numar restrâns de prieteni, motivele fiind lipsa timpului liber și diferența de gândire, printre altele; fapt ce l-a împins spre un refugiu: scrisul.

În clasa a IV-a a scris prima poezie. Descurajat de către cei din jur, s-a oprit, în schimb apucându-se serios de studii, în special de limba engleză.

Odată cu terminare liceului, a trecut printr-o schimbare radicală: de la stilul metal-rock, la muzica clasică, devenind mai pasionat ca oricând de literatura; totodată trecând printr-o despărțire dureroasă, ce l-a inspirat astfel pentru povestirea În Paradisul Etern, care a condus în cele din urma la un întreg roman, intitulat Epitetele Iubirii.

Revenind la studii, a absolvit Facultatea de Psihologie, București, urmat de master în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei.
În anul II de master a publicat romanul Simfonia Iubirii (Editura Muzicala, 2013).

în 2012 a câștigat Premiul pentru Cel mai bun scenariu studențesc în cadrul Serilor Teatrului Studențesc, pentru piesa de teatru Visul Roșu al unei Nopți de Vară Albastre și Premiul pentru Cel mai bun show artistic în cadrul Eros Show pentru piesa EroticActe.

[separator top_space=”10px” bottom_space=”0px][/separator]

CĂRȚI PUBLICATE LA EDITURA HERG BENET

[separator top_space=”20px” bottom_space=”10px][/separator]

Show sidebar

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.