„Tentații” de primăvară la București, alături de Corina Ozon

Miercuri, 29 martie, de la ora 18.30, la Galeria Alexandra’s, Piața Amzei nr. 5, București, vă invităm la o întâlnire cu scriitoarea Corina Ozon: „Tentații” de primăvară.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea oficială a romanului „Tentații”, apărut la editura Herg Benet în colecția Radical din 7. De asemenea, va avea loc o degustare de vinuri de la SmartDrinks.ro, vor fi cărți cu autograf, discuții interactive, cadouri.

Invitați: Theodora Massini și Bianca Mourș (de la Mothers&The City), Corina Gaftoi (Diamond by Adesgo) și Ioana Cioroianu (Farmec).

Parteneri: Editura Herg Benet, Corina Ozon Connections, Galeria Alexandra’s, Gerovital, SmartDrinks.ro, Marcman, Mothers&The City, Adesgo.

Despre romanul „Tentații”:

„Am citit cartea într-o singură noapte, fără s-o mai las din mână. M-am revăzut în frânturi, în fiecare capitol din viaţa femeii care a trăit după «cum se cade». Îşi trăia viaţa ca la carte, dar filele cărţii ei erau goale, iar capitolele se repetau. Fiecare dintre noi se va regăsi în această poveste, numai că nu ştiu câţi vom avea curajul să recunoaştem că avem temeri, regrete, vise neîndeplinite şi o dorinţă secretă de a o lua de la început. De a face o schimbare. Această carte m-a răscolit, m-a făcut să plâng, m-a trimis să mă uit la reflexia mea în oglindă şi m-a determinat să-mi placă ceea ce văd în ea.

Scriitoarea Corina Ozon pătrunde adânc în subconştientul uman şi scoate la iveală ceea ce noi nu vrem să recunoaştem: «Eşti captiv într-o lume sigură, în care sentimentele se aşază în straturi, până formează perna pe care dormi (…) Până la urmă, important este ca măcar să încerci să intri în vis, oricât de târziu ai crede că este (…) Fericirea este un act de curaj».”

(DANA SĂVUICĂ)

Distribuie articolul