Cum cumpăr?

Pentru a cumpăra cărţi prin Librăria online a Editurii Herg Benet nu este neapărat nevoie de un cont de client. Ce trebuie să faci este să alegi cărţile pe care ţi le doreşti, să apeşi butonul “Adaugă în coș” şi să urmăreşti “Coşul de cumpărături” din partea de sus a paginii.

Vei fi direcţionat spre casa de marcat.

Din formularul de comandă, este necesară completarea doar a câmpurilor marcate cu o “steluţă” (este vorba de paşii care ne vor permite sa îţi trimitem carţile alese şi fără de care nu te vom putea identifica pentru expediere).

În cazul în care nu completezi o adresă de livrare diferită de cea trecută în zona datelor de facturare, vom presupune că îţi dorești livrarea la adresa de domiciliu.

Apeşi butonul “Plasează comanda” şi primești pe e-mail confirmarea şi datele comenzii.

Plata se face prin sistem curierat ramburs, la adresa precizată de tine. Important: Curierul nu face livrări sâmbăta și duminica și nici în zilele de sărbători legale! De asemenea, te rugăm să completezi cu grijă numărul de telefon mobil, pentru a permite curierului să te contacteze pentru a stabili împreună ora/data de livrare. Dacă știi că există intervale orare între care ești cu siguranță la adresa de livrare, spune-ne astfel în căsuța de informații suplimentare.

Durata până la livrarea coletului este de aproximativ 2 zile lucrătoare, plus 48 de ore necesare procesării comenzii de către depozitul librăriei, în funcţie de numărul comenzilor curente. În momentul în care curierul a preluat pachetul de la depozitul nostru, vei primi un email de informare.

Costul de expediere este de 9,90 lei pentru București și localitățile din țară la comenzi mai mari 25 de lei și 17,90 lei pentru localitățile din țară la comenzi mai mici de 25 de lei.

Dacă ai făcut o comandă totală cu o valoare mai mare sau egală cu 85 RON, livrarea este gratuită, prin curier.

Livrările se efectuează exclusiv prin curier. (În acest moment, livrările se pot efectua doar pe teritoriul României. Pentru livrări internaționale, te rugăm să contactezi librăriile online partenere ale editurii.)

Notă: programul de prelucrare a comenzilor de către depozitul editurii este Luni-Vineri, orele 10-18. În durata de livrare a coletului nu sunt luate în calcul zilele de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorilor legale. Firma de curierat nu face livrări sâmbăta și duminica. Nu se pot face ridicări ale cărților de la sediul editurii.

Lectură plăcută!