Un lung drum spre o planetă mică și furioasă

Un lung drum spre o planetă mică și furioasă

Traducere de Alexandru Voicescu

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

Carte în pregătire – mai 2017

Atunci când Rosemary Harper se alătură echipajului de pe Wayfarer, așteptările nu îi sunt foarte mari. Dincolo de peticele pe care ar trebui să le capete cât mai curând, Wayfarer este o navă măruntă, aparent liniștită, rătăcită în birocrația megacorporațiilor și, cel mai important, potrivită pentru ca Rosemary să se distanțeze de problemele din trecut. Iar personalitățile atât de distincte și rasele atât de diverse ale noilor săi colegi (de la excesiv de amabila Sissix, la Kizzy și Jenks, perechea nedespărțită de tehnicieni ce cârpesc măruntaiele navei) pot fi în același timp și motiv pentru certuri haotice, și baza unor noi prietenii care ar fi părut imposibil de legat. Una peste alta – locul perfect pentru ea.
 
Totul până ce Ashby, nobilul căpitan, acceptă comisionarea unei lucrări extrem de profitabile: construirea unui tunel hiperspațial către o planetă îndepărtată. Oportunitatea le-ar asigura tuturor independența financiară, asta dacă ar putea supraviețui lungului și primejdiosului drum prin galaxia marcată de o pace fragilă.
 
Însă Rosemary nu este singura care are secrete de ascuns, iar întreg echipajul va descoperi că spațiul este vast, iar propria navă cu adevărat mică…

Informații adiționale

ISBN:

978-606-763-106-7

Data apariției:

mai 2017

Număr de pagini:

Carte în pregătire

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven / Speculativ

Carte în pregătire

În curând

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Un lung drum spre o planetă mică și furioasă”