Scârba sfântului cu sfoară roșie

26,95 lei 23,10 lei

Discount

Scârba sfântului cu sfoară roșie

26,95 lei 23,10 lei

Prefață de Michael Haulică
Ilustrații de Ecaterina Boricean

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

Prolegomena la Tratat de rezistența materialelor, despre nașterea, viața și moartea sfântului Taush, adică aventurile sale din Gaisterștat până în Mandragora; ce a făcut, ce a zis, ce a văzut și ce a simțit între Lume și ne’Lume, istorisite de scheletul Bartholomeus Pumn-de-Oase și culese de Flavius Ardelean.

„Nebună, genială, întunecată, tulburătoare și profundă, Scârba sfântului cu sfoară roșie te face să te privești pentru o clipă și să nu te mai recunoști întru totul. Dar abia de acolo poți începe să descoperi și să vezi. Cu adevărat să vezi.” (Cristina Nemerovschi)

„Flavius Ardelean nu e scriitor de lucruri frumoase, dar e frumos în necurățenia și neorânduiala lui. Iar cine iubește scriitorii îi iubește tocmai fiindcă aceștia nu fac eforturi să le spună lucruri frumoase când totul în jur se prăbușește, ci știu să scoată bucuria cuvintelor și din bube, mucegaiuri și noroi.” (Michael Haulică)

ISBN:

978-606-763-020-6

Data apariției:

octombrie 2015

Număr de pagini:

272

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven


Citește aici primele pagini ale cărţii.

Flavius Ardelean

biografie literară

Flavius Ardelean (n. 1985, Brașov) este scriitor, traducător și manager cultural specializat în industria de carte. A studiat relații internaționale și studii europene (BA, Cluj-Napoca), management artistic și studii culturale (MA, Ludwigsburg, Germania) și management editorial (MA, Oxford, Marea Britanie) și a beneficiat de burse academice în Germania și Marea Britanie (DAAD, Erasmus, Ratiu Family Foundation Grant, OICPS Scholarship). A lucrat în domeniul editorial în România (Art, Nemira, Elefant, Cartepedia) și Marea Britanie (Kudos Innovations). Este autorul a șase cărți publicate la Herg Benet, pentru care a primit două premii Tiuk! și un premiu Vladimir Colin, și a tradus romane din germană și engleză pentru editurile Millennium Books și Paladin. În 2013 romanul „Îmblânzitorul apelor” a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun debut european în cadrul Festival du Premier Roman din Chambery, Franța, iar în 2016 Flavius Ardelean a fost nominalizat la premiul Tânărul Prozator al Anului în cadrul Galei Tânărului Scriitor 2016 pentru romanul „Scârba sfântului cu sfoară roșie”. Din septembrie 2016 este membru afiliat al asociației internaționale Horror Writers Association. Are un teckel și este vegetarian.

Descarcă prin Elefant.ro

Opinii

Nu există încă recenzii.

Coperta1_Scarba-sfantului-cu-sfoara-rosie_Flavius-Ardelean

Fii primul care scrie un comentariu “Scârba sfântului cu sfoară roșie”