Scârba sfântului cu sfoară roșie

26,95 lei 23,10 lei

Discount

Scârba sfântului cu sfoară roșie

26,95 lei 23,10 lei

Prefață de Michael Haulică
Ilustrații de Ecaterina Boricean

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

Prolegomena la Tratat de rezistența materialelor, despre nașterea, viața și moartea sfântului Taush, adică aventurile sale din Gaisterștat până în Mandragora; ce a făcut, ce a zis, ce a văzut și ce a simțit între Lume și ne’Lume, istorisite de scheletul Bartholomeus Pumn-de-Oase și culese de Flavius Ardelean.

„Nebună, genială, întunecată, tulburătoare și profundă, Scârba sfântului cu sfoară roșie te face să te privești pentru o clipă și să nu te mai recunoști întru totul. Dar abia de acolo poți începe să descoperi și să vezi. Cu adevărat să vezi.” (Cristina Nemerovschi)

„Flavius Ardelean nu e scriitor de lucruri frumoase, dar e frumos în necurățenia și neorânduiala lui. Iar cine iubește scriitorii îi iubește tocmai fiindcă aceștia nu fac eforturi să le spună lucruri frumoase când totul în jur se prăbușește, ci știu să scoată bucuria cuvintelor și din bube, mucegaiuri și noroi.” (Michael Haulică)

ISBN:

978-606-763-020-6

Data apariției:

octombrie 2015

Număr de pagini:

272

Format:

13×20 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven


Citește aici primele pagini ale cărţii.

Flavius Ardelean

biografie literară

Flavius Ardelean este scriitor, traducător și manager cultural specializat în industria de carte. S-a născut la Brașov în 1985 și a absolvit liceul german J. Honterus; a studiat relații internaționale și studii europene (BA, Cluj-Napoca), management artistic și studii culturale (MA, Ludwigsburg, Germania) și management editorial (MA, Oxford, Marea Britanie). A lucrat pentru câteva edituri și librării online din România. Este autorul romanului „Îmblânzitorul apelor” (CDPL, 2012; Herg Benet, 2014) și al volumelor de povestiri „Acluofobia” (Herg Benet, 2013, 2014) și „Bizaroproze” (Herg Benet, 2014), pentru care a primit două premii Tiuk și un premiu Vladimir Colin, și a tradus romane din germană și engleză pentru editurile Millennium Books și Paladin. În prezent trăiește în Marea Britanie cu logodnica sa, artist plastic, ilustratoarea volumelor „Bizaroproze” și „Scârba sfântului cu sfoară roșie”, și lucrează în domeniul editorial academic. Au un teckel arogant.

„Scârba sfântului cu sfoară roșie” este primul volum din ciclul „Miasma”.

Descarcă prin Elefant.ro

Opinii

Nu există încă recenzii.

Coperta1_Scarba-sfantului-cu-sfoara-rosie_Flavius-Ardelean

Fii primul care scrie un comentariu “Scârba sfântului cu sfoară roșie”