Pachet Lavinia Călina: seria „Ultimul avanpost”

74,85 lei 56,14 lei

Stoc epuizat
Discount

Pachet Lavinia Călina: seria „Ultimul avanpost”

74,85 lei 56,14 lei

Discount 25%

Ultimul avanpost

Stoc epuizat

Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea

Ultimul avanpost. Vol. 3: Renașterea

Insufficient stock

Carte cadou în luna aprilie, automat la orice comandă: "Bizaroproze" de Flavius Ardelean

Ultimul avanpost


Prima carte din seria Ultimul avanpost

Al treilea Război Mondial a luat sfârşit, iar România anului 2046 este Regat. Logodită cu prinţul Alex şi fiică a Ministrului de Interne, tânăra Diane trăieşte o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, ocupată cu discursuri, dileme cu cea mai potrivită garderobă a zilei şi păstrarea aparenţelor cuplului regal. Printre petreceri, călătorii obositoare, speech-uri învățate pe de rost și accesele de furie ale prinţului, Diane contemplă fără prea mult entuziasm un viitor previzibil. Însă viața i se schimbă complet într-o singură noapte, atunci când este răpită de către un grup de rebeli, pentru care guvernarea autoritară a regatului întruchipează răul absolut.

Acţiune, răsturnări neaşteptate de situaţie, intrigi, romance – iţele unei poveşti în care eroina învaţă două adevăruri cruciale: nimeni nu este cine pare la prima vedere, iar alegerile luate au întotdeauna consecințe.

Va reuși Diane să risipească misterul și, mai ales, va reuși să descopere în final care este adevărata ei identitate?

Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea


A doua carte din seria Ultimul avanpost

Pentru fosta prinţesă Diane, viaţa a luat o întorsătură neaşteptată. Ajunsă la Avanpost şi implicată activ în misiuni aproape imposibile pentru oricine altcineva, dar nu şi pentru Subiecţi, ea află că diferenţele dintre persoanele care conduc grupul de rebeli şi cei din structura despotică a Regatului României par să nu fie atât de mari. Dezamăgită de Eva, liderul E.S.C.U., şi având alături câţiva prieteni devotaţi, Diane este hotărâtă să îşi urmeze propriile obiective: aflarea adevărului despre experimentele genetice la care a fost supusă în copilărie şi răzbunarea faţă de Alex, fostul ei soţ şi unul dintre moştenitorii la tron.

O poveste de dragoste dramatică, intrigi de palat ale unor minți diabolice, decizii radicale: vânătoarea a început! Poate Diane să supraviețuiască celei mai importante încercări, reîntoarcerea la ceea ce părea de mult timp uitat?

Ultimul avanpost. Vol. 3: Renașterea


A treia carte din seria Ultimul avanpost

Din nou captivă a prințului Alex, Diane este nevoită să supraviețuiască unei lumi în care nu crezuse că se va mai întoarce vreodată. Dar pentru ea trecutul nu înseamnă doar amintiri vechi și dureroase, pierdute în negura uitării, ci chiar substratul clipelor din prezent. Odată cu intenția guvernului dictatorial al Regatului României de a înființa Clinicile Renașterea, experiențele din copilărie ale Dianei revin cu intensitate la suprafață.

Decizii radicale, alianțe aparent imposibil de imaginat, trădări și jocuri de putere: lupta rebelilor din E.S.C.U trebuie să continue cu orice preț.

Informații adiționale

Ultimul avanpost

ISBN:

978-606-8530-07-9

Anul apariţiei:

februarie 2014

Număr de pagini:

320

Tip copertă:

broşată

Format:

10,7×17,8 cm

Colecţie:

Cărţile Arven

Ultimul avanpost. Vol. 2: Vânătoarea

ISBN:

978-606-8530-92-5

Data apariției:

aprilie 2015

Număr de pagini:

288

Format:

17,8×10,7 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven

Ultimul avanpost. Vol. 3: Renașterea

ISBN

978-606-763-075-6

Data apariției

decembrie 2016

Număr de pagini

272

Format

10,7×17,8 cm

Tip copertă

broșată

Colecție

Cărțile Arven

Lavinia Călina

biografie literară

Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89.

Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timisoara și studiază limbi străine la facultatea de litere. În prezent lucrează ca editor-imagine/fotogaf la propria firma (Calina Audio-Video).