Neamul Corbilor – Vol. 2: Blestemul zorilor

24,95 lei 22,46 lei

Discount

Neamul Corbilor – Vol. 2: Blestemul zorilor

24,95 lei 22,46 lei

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 85 de lei

Continuarea romanului „Copiii întunericului”

Despărțite de încrâncenata luptă a magiei, luptă la care nu și-au dorit să ia parte, reîntâlnirea dintre Nicol și Roxana nu este cea așteptată. Ambele tinere fete intră în mrejele fără scăpare ale propriilor Neamuri, adâncindu-se treptat în fapte care le determină, aparent, să își piardă identitatea. Iar viziunea cea mai întunecată, acea viziune o morții și a crimei de neînchipuit, pare să prindă contur din ce în ce mai puternic. Un contur negru… al destinului neînduplecat.

Magie și acțiune, răsturnări de situație, intrigi țesute de veacuri, iubiri blestemate; un creuzet al coșmarurilor devenite realitate, în care moartea pândește din colțul oricărei străzi, în ochii oricărui trecător și chiar din adâncul propriului suflet. Lupta abia a început, iar Neamul Corbilor este mai decis ca niciodată să fie cel care va câștiga supremația asupra întregii lumi.

Prima carte a seriei:

ISBN:

978-606-763-058-9

Data apariției:

mai 2016

Număr de pagini:

296

Format:

10.7×17.8 cm

Tip copertă:

broșată

Colecție:

Cărțile Arven


Citește aici primele pagini ale cărţii.

Lavinia Călina

biografie literară

Lavinia Călina s-a născut revolutionară, în decembrie ’89.

Urmează cursuri pedagogice și de filologie în Caransebeș. În 2008 se mută la Timisoara și studiază limbi străine la facultatea de litere. În prezent lucrează ca editor-imagine/fotogaf la propria firma (Calina Audio-Video).

În curând

Opinii

Nu există încă recenzii.

Coperta_Neamul_Corbilor_vol2

Fii primul care scrie un comentariu “Neamul Corbilor – Vol. 2: Blestemul zorilor”